KARAR Editörü Merve Şişman soruyor Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Özdağ cevaplıyor

KARAR TV'de yayınlanan KARAR Gündem programı, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala siyasetin ve sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. 26 Mart Salı günü izleyenleriyle buluşacak programın konuğu, Gelecek ve Saadet Partisi Grup Başkanı ve aynı zamanda Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Selçuk Özdağ oluyor.

Yerel seçimlerde son düzlüğe girildi. Milyonlarca seçmen 6 gün sonra sandığa gidecek. Vatandaş kendisine yakın gördüğü adaya oyunu atınca heyecanlı bekleyiş de başlamış olacak.

KARAR TV ailesi de kritik seçime günler kala, illerde adaylığını koymuş farklı isimleri ağırlamaya devam ediyor…

26 Mart Salı günü saat 13.30’da, Gelecek ve Saadet Partisi Grup Başkanı ve aynı zamanda Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Selçuk Özdağ KARAR TV ekranlarında KARAR editörü Merve Şişman’ın sorularına yanıt verecek.

Gelecek ve Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Manisa’nın sorunlarını ve Manisa’ya katkı sunacak projelerini KARAR TV izleyicisi ile paylaşacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir