Zeka testi: Farklı burger nerede? Bulmak için 20 saniyeniz var!

Zeka testi: Farklı burger nerede? Bulmak için 20 saniyeniz var!

Heyecan verici bir mutfak macerasına hazır olun! Bu burgerlerden biri diğerleri gibi değil. Göreviniz, sadece 20 saniyede farklı burgeri bulmak!

Görsel testler beyni uyarmada çok önemli bir rol oynar. Bilişsel yetenekleri etkili bir şekilde keskinleştirirler. Bu zorluklar sürekli dikkat gerektirir. Daha sonra beyni ayrıntılı bilgileri işlemeye ve belirli şeyleri ayırt etmeye teşvik ederler.

Kesinlikle, bu görsel test antrenmanınız için mükemmel. Söz konusu görüntünün karmaşıklığı nedeniyle gözlem duyunuz oldukça zorlu olacaktır. Meydan okuma, muhakeme yeteneğinizin sınırlarını zorlayacak ve siz bundan yalnızca yararlanacaksınız.

BU MEYDAN OKUMA NASIL İŞLİYOR?

İşte ağız sulandıran burgerlerle dolu, ağız sulandıran bir görüntü. Bu burgerlerin hepsi aynı görünüyor ancak bir tanesinin onu diğerlerinden ayıran özel özellikleri var. Göreviniz bu farklı burgeri tanımlamak. Her ayrıntıyı dikkatlice incelemek için 20 saniyeniz var. Bu burgeri emsallerinden benzersiz kılan ipuçlarını arayın.

where-is-the-different-burger-you-have-20-seconds-to-1536x768.jpg

Gözlem gücünüzün ciddi şekilde test edileceği görsel bir macera. Öne çıkan yemeği bulduğunuzda bu mücadeleyi tamamlamış olacaksınız.

BAZI PRATİK İPUÇLARI

Öncelikle her burgeri tek tek inceleyerek metodik bir yaklaşım benimseyin. Şekilleri, renkleri ve dokuları dikkatlice inceleyin. İkinci olarak, sizi tek seçime yönlendirebilecek farklılıkları tespit etmek için yemekleri birbiriyle karşılaştırın. Görevinizi kolaylaştırmak için desen veya düzenleme gibi görsel ipuçlarını kullanmaktan çekinmeyin.

ÇÖZÜM

Burgeri farklı bulan herkesin eline sağlık! Resmin üst kısmında olduğuna dikkat edin. Bunu fark etmek için dikkatlice gözlemleyin ve bu lezzetli burgerin üzerinde ekstra bir salata keşfedeceksiniz.

c.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN