Tolga Karel beşinci kez baba oluyor: Bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Tolga Karel beşinci kez baba oluyor: Bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Oyunculuğu bırakıp Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başlayan Tolga Karel'den bayramda hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Sarah Scott'la sekiz yıldır evli olan Karel beşinci kez baba olmaya hazırlanıyor. Cihangir, Kenan, Tufan ve Mia'nın ardından Karel ikinci kez kız babası olacak.

Yayınlandığı dönem izleyicileri ekran başına kilitleyen "Yaprak Dökümü" dizisindeki "Oğuz" karakteriyle hafızalara kazınan Tolga Karel daha sonra şöhretli hayatını bırakıp Amerika'da TIR şoförlüğü yapmaya başladı.

tolga-karel-baba-oluyor.jpg

Ardından kendi işini kuran ve Sarah Scott ile sekiz yıldır evli olan Karel'den hayranlarını sevindiren haber geldi.

tolga-karel-baba-oluyor-2.jpg

Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre; menajeri Tümay Özokur'a bayram sürprizi yaparak fotoğraf yollayan Karel, yeniden baba olacağını söyledi. Cihangir, Kenan, Tufan ve Mia'nın ardından beşinci kez baba olacak 45 yaşındaki ünlü oyuncunun bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN