Şebnem Bozoklu'dan yüz güzelliği tüyosu: Kilo alın

Şebnem Bozoklu'dan yüz güzelliği tüyosu: Kilo alın

'Mucize Aynalar' filmiyle sinemalarda seyirci karşısına çıkan Şebnem Bozoklu Birsen Altuntaş'ın Youtube kanalında samimi açıklamalar yaptı. Bozoklu yüz güzelliği ile ilgili izleyicilere tüyo verdi.

Şebnem Bozoklu yapımcılığını Orchestra Content’in üstlendiği 'Mucize Aynalar' filmiyle tekrar gündeme geldi. Emel’e hayat veren ve seyirciyi etkili oyunculuğuyla çok eğlendiren oyuncu kendisine en çok sorulan sorulardan birine yanıt verdi.

Birsen Altuntaş’ın Youtube kanalına konuşan oyuncu "Bana ‘Cildin ne kadar güzel’ diyorlar. ‘Ne yapıyorsun, hangi kremi sürüyorsun?’ diye soruyorlar. Arkadaşlar ben hayatım boyunca hep balık etli birisi oldum. Eğer cildinizin daha iyi olmasını istiyorsanız 2-3 kilo almayı deneyebilirsiniz. O yüzden benim cildim güzel. 10 kilo vereyim, cildime bir de o zaman bakın" dedi.

Eski bir atasözünü hatırlatan Bozoklu, "Eskilerin bir lafı vardır ya; ‘Bir dirhem et bin ayıp örter’ diye. Biraz etli butlu olursanız cildiniz her zaman iyi olur. Ben de kendimi maceramı merak ediyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN