Sahnedeki müstehcen dansına tepki yağmıştı! Tuba Ekinci'den eleştirilere sert yanıt: 'Sadece yobaz değil obezsiniz'

Sahnedeki müstehcen dansına tepki yağmıştı! Tuba Ekinci'den eleştirilere sert yanıt: 'Sadece yobaz değil obezsiniz'

Gerek açıklamaları gerek sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sürekli gündeme gelen Tuba Ekinci, yine çok konuşulacak bir şey yaptı. Sahnede sergilediği müstehcen dansı gündem olan Ekinci’ye tepkiler çığ gibi büyürken, eleştirileri kaldıramayan şarkıcı sert yanıt verdi: ‘Sadece yobaz değil obezsiniz.’

Maslak’taki bir mekanda sahneye çıkan Tuba Ekinci, dans performansıyla gündem olarak sosyal medyanın diline düştü. Dans ettiği anları kişisel hesabından paylaşan Ekinci’ye tepkiler çığ gibi büyürken, şarkıcıdan da yanıt gecikmedi.

“Çayı demle geliyorum” notunu düşerek dans ettiği anları paylaşan şarkıcının, jartiyerli kostümü de gözlerden kaçmadı. Hem dansı hem de kıyafeti müstehcen bulunan ve eleştirilen Ekinci ise gelen eleştiriler karşısında sessiz kalmadı.

“SADECE YOBAZ DEĞİL OBEZSİNİZ”

Sosyal medya üzerinden kendisini eleştirenlere sert yanıt veren Tuğba Ekinci, "Sadece yobaz değil evde oturan hareketsiz şişman boğalarsınız haha obezoğlu obezsiniz. Namustan bahseder herkesin malına kocasına ya da karısına göz dikersiniz. Kimlere kaldık işimizi yaparken..." ifadelerini kullandı.

tugba-ekinci.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN