Şahin gözlüler bile takılıp kalıyor! 4 saniyede ‘S’ harfini bulabilir misiniz?

Şahin gözlüler bile takılıp kalıyor! 4 saniyede ‘S’ harfini bulabilir misiniz?

Bu optik illüzyon diğerlerinden biraz daha karışık gelebilir. Sayılar arasında gizlenmiş ‘S’ harfini bulmanız gerek. Bunun için size sadece 4 saniyelik süre verilecek. Şahin gözlüler bile takılıp kalıyor! 4 saniyede ‘S’ harfini bulabilir misiniz?

Görsel algıyı test eden optik illüzyonlar, son zamanlarda internet kullanıcılarının ilgisini çekiyor. Birçoğumuz, rakamların ve şekillerin arasında saklanmış olan gizli detayları bulma konusunda heyecanlanıyoruz. İşte bu kez, "S" harfinin saklandığı bir optik illüzyonla karşı karşıyayız.

Görselde, sayılar arasında gizlenmiş olan "S" harfini bulmak için 4 saniye süreniz olacak. İlk başta kolay gibi görünse de biraz zorlayabilir. İnsanların gözlem yeteneklerini ve dikkatlerini ne kadar iyi yönlendirebildiklerini test eden bu tür görseller, görsel algıları ve becerileri zorlamanın harika bir yoludur.

İŞTE OPTİK İLLÜZYON TESTİ

4 saniyenin sonunda hala bulamadıysanız üzülmeyin. Şimdi size birkaç ipucu:

Resmin alt tarafına doğru odaklanın.

Şimdi de hafif sol tarafa bakın. Evet işte ‘S’ harfi orada!

İŞTE CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN