Psikolojik sağlığını yitirdiği iddia edildi: Hayali insanlarla konuşuyor! Ayşe Hatun Önal'dan üzücü haber

Psikolojik sağlığını yitirdiği iddia edildi: Hayali insanlarla konuşuyor! Ayşe Hatun Önal'dan üzücü haber

45 yaşındaki Ayşe Hatun Önal'ın psikolojik problemler yaşadığı ve hayali insanlarla konuştuğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

1999 Türkiye Güzellik Yarışması'nda (Miss Turkey) birinci seçilen ve ardından kısa süreli oyunculuğunun yanı sıra şarkıcılık da yapan Ayşe Hatun Önal, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

45 yaşındaki ünlü isim, Instagram sayfasından yayınladığı bir fotoğrafla adından söz ettirdi. Ayşe Hatun Önal, erkek arkadaşıyla çekildiği karesine yazdığı, "Kocam benim, çok seviyorum seni" notuyla kafaları karıştırdı. Ünlü model, ayrıca paylaşımına 'A' harfiyle birlikte nazar boncuğu emojisi de ekledi.

Ayşe Hatun Önal, bu pozuna tebrik mesajları yağdı. Takipçileri, Ayşe Hatun Önal'a; "Mutluluklar Ayşe Hanım", "Evlendiniz mi?", "Çok mutlu ol Ayşe" gibi yorumlar yazdı.

ayse-hatun-onal-evli-mi-esi-kim-sevgilisi-var-mi.jpg

ÜNLÜ OYUNCUNUN KOCASI ÇIKTI

Haberglobal'de yer alan habere göre, Ayşe Hatun Önal, kısa süre sonra kafalarda soru işareti yaratan bu paylaşımını sildi. 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Hande Sarıoğlu, canlı yayında Ayşe Hatun Önal'ı ifşa etti.

Hande Sarıoğlu, "Ayşe Hatun Önal'ın paylaşıp sildiği beyefendi Mehmet Ali Çebi. 2020 yılında oyuncu Selin Demiratar ile evlenen Mehmet Ali Çebi hâlâ ünlü isimle evli" dedi.

HAYALİ İNSANLARLA KONUŞUYOR

Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal ile Mehmet Ali Çebi'nin, Selin Demiratar ile evlenmeden önce bir sevgililik hikayeleri olduğunu iddia etti.

Ayşe Hatun Önal'ın psikolojik problemler yaşadığı ve hayali insanlarla konuştuğu iddia edildi.

Şarkıcının yakın çevresine göre Ayşe Hatun Önal, psikolojik problemler yaşıyor ve hayali insanlarla konuşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN