Nevra Serezli'den yıllar sonra gelen 'Sihirli Annem' itirafı! Acun Ilıcalı, 16 yıl sonra yeniden çekmişti

Nevra Serezli'den yıllar sonra gelen 'Sihirli Annem' itirafı! Acun Ilıcalı, 16 yıl sonra yeniden çekmişti

Nevra Serezli, 16 yıl sonra yeniden çekilen 'Sinirli Annem' dizisinin yapımcısı Acun Ilıcalı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Sibel Arna'nın Youtube'da yayınlanan 'Ne olursan Ol Rahat Ol' programına konuk olan Nevra Serezli, 2021 yılında yeniden çekilen ve Exxen'de yayınlanan 'Sihirli Annem' dizisiyle ilgili konuştu.

2003-2005 yılları arasında yayınlandığı dönem İnci Türkay'ın oynadığı 'Betüş' ve Defne Joy Foster'ın hayat verdiği 'Eda' karakterlerinin annesi 'Dudu Peri'yi canlandıran Nevra Serezli, "Sihirli Annem'in yeni dizisinde neden olmadınız?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"BİZE HİÇ BAHSEDİLMEMESİNE KIRILDIM"

"Onu yapımcılara soracaksınız. Herhalde yaşlandık diye olmadık. Bize hiç bahsedilmemesine ben kırıldım. Biz yeni bir oluşum içinde olacağız, yeni bir castla devam edeceğiz, aklınıza başka bir şey gelmesin telefonu o kadar jesti hoş olan bir şey olabilirdi ki..."

Tele1'de yer alan habere göre, 80 yaşındaki Nevra Serezli, dizinin yapımcısı Acun Ilıcalı hakkında, "Kırgınım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN