Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya çıkıyor! Annesini bulmak için yardım istemişti: Müge Anlı'dan yanıt geldi

Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya çıkıyor! Annesini bulmak için yardım istemişti: Müge Anlı'dan yanıt geldi

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'ya çıkıyor! Annesini bulmak için yardım istemişti! O yardım çağrısına Müge Anlı yanıt verdi...

Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, uzun yıllardır görmediği annesine ulaşmak istiyor. Kendi yaşamı, adeta bir film konusu niteliğinde olan Nebioğlu, annesine ulaşmak için Müge Anlı'nın programına çıkmak istediğini açıkladı.

DUYGU NEBİOĞLU'DAN MÜGE ANLI'YA ÇAĞRI

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu canlı yayında babasına ateş püskürdü! 'Yıllarımı harcadın! Sen nasıl bir

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a verdiği röportajda, Nebioğlu, annesiyle son görüşmesinin 2010 yılında gerçekleştiğini ve o zamandan beri iletişim kuramadığını belirtti. Metin Akpınar'ın kızı olarak babasının kimliğini yeni öğrendiğini ve annesiyle Almanya'da yaşarken görüntülü olarak iletişim kurduklarını ifade etti. Ancak, annesinin kendisiyle iletişim kurmadığını ve ailesi aracılığıyla da ulaşamadığını söyledi.

Nebioğlu, "Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Onun programına çıkmak istiyorum çünkü onun bulabileceğine inanıyorum. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona." dedi.

MÜGE ANLI'DAN YANIT GECİKMEDİ

Tuba Kalçık'ın röportajını Instagram'dan paylaşması üzerine Müge Anlı da konuya kayıtsız kalmadı. "Herkese kapımız açık, her zaman bekleriz..." diyerek Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nu programına davet etti.

muge-anli.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN