Koç Holding'in başkanı Rahmi Koç sosyal medyanın dilinde! Ünlü milyarderin o görüntüleri hayrete düşürdü

Koç Holding'in başkanı Rahmi Koç sosyal medyanın dilinde! Ünlü milyarderin o görüntüleri hayrete düşürdü

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, sosyal medyanın diline düştü! Ünlü milyarderin dans ettiği o görüntüleri hayrete düşürdü...

Miami'nin lüks ve zarif yaşam tarzıyla tanınan Rahmi Koç, geçtiğimiz günlerde yeni evinde yakın arkadaşı Nurdan Yıldırım'ı ağırladı. Koç'un evi, büyüklüğü ve şık detaylarıyla dikkat çekerken, misafirlerini hayran bıraktı.

MARAKAS ÇALARAK DANS ETTİ

93 yaşındaki Rahmi Koç, Miami'deki sosyal hayatın tadını çıkarırken kameralara takıldı. Sıklıkla milyar dolarlık servetiyle gündemde olan Koç, Miami'deki unutulmaz bir geceye imza attı. Katıldığı Küba Gecesi'nde eğlence ve yemek keyfi yaşayan Koç, Kübalı bir şarkıcıyla marakas çalarak şarkı söyleme fırsatını da yakaladı. Bu anlar, sosyal medyada hızla yayılarak büyük ilgi gördü.

Koç'u görenler, yaşının verdiği enerjiyi hayranlıkla karşıladılar. "Dedeme bak, hala enerjisi yerinde" ve "Helal sana, yaşamın tadını çıkarıyorsun" gibi yorumlar yapıldı. Rahmi Koç'un yaşam sevinci ve enerjisi, takipçileri tarafından olumlu şekilde karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN