Hülya Avşar'dan yine çok konuşulacak sözler! ‘Evlilikler kira kontratı gibi olsun, 5 yılda bir yenilensin’

Hülya Avşar'dan yine çok konuşulacak sözler! ‘Evlilikler kira kontratı gibi olsun, 5 yılda bir yenilensin’

Yıllar önce yaptığı “Evlilikler 2 yıl kontratlı olsa” açıklamasıyla gündem olan Hülya Avşar’dan yine evlilikle ilgili çok konuşulacak açıklamalar geldi. Evlilikte kontrat yapılması konusunda ısrarcı olan Avşar, bu süreyi şimdi de 5’e çıkardı…

Evliliğe farklı bir açıdan yaklaşılması gerektiğini savunan Hülya Avşar, 5 yıllık periyotlarla yenilenen bir kira kontratı modeli önerisinde bulundu. Bu modelin çiftlere, belirtilen süre sonunda birbirlerine olan bağlılıklarını tekrardan değerlendirme fırsatı sunacağının ve heyecanı canlı tutacağının da altını çizdi….

YENİ BİR TARTIŞMA YARATTI

Avşar’ın bu önerisi, evliliğin süresinin nasıl yönetileceğiyle ilgili yeni bir tartışmayı da gündeme getirdi. Prof. Dr. Arif Verimli, Avşar’ın evliliğe dair radikal önerisine karşı resmen şaştı kaldı. Önce ne diyeceğini bilemeyen Verimli, ardından kendini toparlayarak konuşla ilgili düşüncelerini “Hak vermeye çalışıyorum” diyerek belirtti.

hulya-avsar-1.jpg

Avşar’ın evliliğe dair bu yenilikçi önerisi ve programın bu bölümü, kısa sürede sosyal medyada büyük ses getirdi. İzleyiciler ve takipçiler, evlilik kurumunun geleceğine dair farklı yorumlar yaparak, konunun daha geniş bir tartışma platformunda ele alınmasını istediklerini söylediler. Hülya Avşar'ın cesur önerisi, evlilik ve ilişkiler üzerine düşünme biçimimizi değiştirebilir mi sorusunu akıllara getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN