Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sert yanıt! 'Meseleyi yanlış anlamış...'

Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sert yanıt! 'Meseleyi yanlış anlamış...'

Son dönemin en çok izlenen komedyenleri arasında yer alan Hasan Can Kaya, kendisini hedef alan açıklamalara imza atan Cem Yılmaz'a sert bir dille yanıt verdi. Kaya'nın açıklamaları sonrasında gözler Cem Yılmaz'a çevrildi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi ve film platformu Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' adlı eğlence programıyla son döneme damgasını vuran ünlü komedyen Hasan Can Kaya, bir gösterisinde kendisini alaya alan açıklamalara imza atan Cem Yılmaz'a sert bir dille yanıt verdi.

Son olarak 29 Eylül'de ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlanan "Do Not Disturb" adlı filmiyle hayranlarıyla buluşan Cem Yılmaz, son gösterisinde bir seyircinin "Gebze'den geldik" demesi üzerine Hasan Can Kaya'ya göndermede bulunarak Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi." dedi.

Cem Yılmaz'ın kendisine yönelik açıklamaları hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Hasan Can Kaya, Yılmaz'ın açıklamalarına sert bir dille yanıt verdi. Cem Yılmaz'ın 'meseleyi yanlış anladığını' öne süren Kaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Çocuklar izlettiler. Kısa bir sakatlık geçirdim, çok küçük bir sakatlık. Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış yani meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış...

Yine de çabasını olumlu buldum. Çalışmalarını taktir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum, seyircinin en çok izlediği işleri onun da izlemesini taktir ettim."

Yılmaz'ın, Kaya'nın bu açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN