Hakan Sabancı'nın annesinden olay paylaşım! Gözde yakışıklı Hakan Sabancı'nın eski hali şok etti

Hakan Sabancı'nın annesinden olay paylaşım! Gözde yakışıklı Hakan Sabancı'nın eski hali şok etti

Hakan Sabancı'nın annesi öyle bir paylaşımda bulundu ki... Gözde yakışıklı Hakan Sabancı'yı görenler tanıyamadı! Yakışıklı Sabancı'nın görüntüleri sosyal medyayı salladı...

Ünlü iş adamı Hakan Sabancı, son zamanlarda 'Bambaşka Biri' adlı dizide rol alan oyuncu Hande Erçel ile yaşadığı aşkla gündeme gelmeye devam ediyor. Birlikte vakit geçirmekten hoşlanan çift, boş zamanlarını genellikle yurt dışında tatil yaparak değerlendiriyor. Son olarak Japonya'da görüntülenen ikili, keyifli bir tatil geçiriyor.

Hande Erçel'in estetik operasyonları ve dış görünüşündeki değişim gündem olmuş, bu konuda çeşitli eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak Hakan Sabancı bu konuda sessizliğini koruyarak tartışmalara dahil olmamıştı.

ARZU SABANCI'NIN NOSTALJİK FOTOĞRAFLARI

hakan-sabanci-1.webp

Sosyal medyada ise Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı'nın paylaştığı eski bir fotoğraf dikkat çekti. Fotoğrafın altına "Hacımın mezuniyeti" notunu düşen Arzu Sabancı, gençlik yıllarında Hakan Sabancı'nın görüntüsünü paylaştı. Bu paylaşımın ardından sosyal medya kullanıcıları, Hakan Sabancı'nın değişimini hakkında yorumlarda bulundu.

yuıy

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN