Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay'ı tiye aldı! 'Kendisine yardım gecesi düzenlemeyi düşünüyorum...'

Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay'ı tiye aldı! 'Kendisine yardım gecesi düzenlemeyi düşünüyorum...'

Ünlü manken Demet Şener, 2005-2018 yılları arasında evlilik yürüttüğü, iki çocuğunun babası İbrahim Kutluay'ı tiye aldı. Şener'in açıklamaları sonrasında gözler Kutluay'a çevrildi.

Ünlü manken Demet Şener, 2015-2018 yılları arasında evli kaldığı ve 8 yıl birliktelik yürüttüğü eski eşi, eski basketbolcu İbrahim Kutluay'ı hedef aldı. Şener'in eski eşine yönelik sözleri sonrasında gözler Kutluay'a çevrildi. Eski basketbolcunun Şener'e nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

İbrahim Kutluay, geçtiğimiz aylarda İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan Ömer Kutluay için eski eşi Demet Şener'e nafaka ödemek istemediğini belirterek dava açtı. Şener ise Kutluay'ın bu hamlesi sonrasında eski eşini tiye alan açıklamalara imza atarak dikkatleri üzerine çekti.

İbrahim Kutluay'ın avukatı, 59 bin TL'lik nafakanın kaldırılması için açtıkları davayla ilgili "Müvekkilim kirada oturmaktadır. Müvekkilin evlilik birliği içerisindeki süreç ile boşanma sonrası süreç çok değişmiş, müvekkilin aktif basketbol hayatı olmadığı gibi herhangi bir mesleği de bulunmamaktadır. Müvekkilin ödemesi gereken nafaka miktarı mevcut geliri olan aylık 50 bin lirayı hayli aşmaktadır. Aktif şekilde oyunculuk ve modellik yapan Demet Şener'in ekonomik durumu oldukça iyidir. Şener'in mali gücü müvekkilden fazladır" açıklamasında bulundu.

Demet Şener, kendisine nafaka davası açan İbrahim Kutluay'la alay etti: Onun için yardım defilesi düzenleyeceğim

"KENDİSİNE YARDIM DEFİLESİ DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

Şener ise Kutluay'ın bu hamlesi sonrasında Kanal D haberin sorularını yanıtladı ve eski eşini tiye alan açıklamalara imza attı. Şener, açıklamasında "Gelir düzeyi artık çok kötüymüş, dava bana karşı açıldı. Dava celbi geldiğinde benim haberim oldu. Bunca yıllık profesyonel, Türkiye'nin sayılı kulüplerinde inanılmaz anlaşmalarla oynayan NBA'e kadar giden İbrahim Kutluay'ın zor durumda olmasına da çok üzüldüm. Bir yardım defilesi de düzenlemeyi düşünüyorum kendisine. Böyle bir ironi ile kapatmış olayım, baya komik geliyor. Ben her üç haftada bir Ömer'in yanındayım. Bütün ihtiyaçlarını gittiğimde karşılıyorum. Ömer'in Real Madrid'den aldığı herhangi bir maaş yoktur. Zaten Ömer'in velayeti bendedir, bir anlaşma yapılması gerekiyorsa bu anlaşmayı kanunen benim yapmam gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN