Çağla Şikel estetiğin dozunu kaçırdı! Tanınmaz halde: Son halini görenler gözlerine inanamadı...

Çağla Şikel estetiğin dozunu kaçırdı! Tanınmaz halde: Son halini görenler gözlerine inanamadı...

Sabah kuşağının en çok izlenen sunucuları arasında yer alan Çağla Şikel, son haliyle herkesi şaşırttı. Ünlü mankenin son halini görenler gözlerine inanamadı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Cennet Mahallesi' adlı diziyle yıldızı parlayan son dönemde ise sunuculuk yaparak dikkatleri üzerine çeken ünlü manken Çağla Şikel, son haliyle herkesi şaşırttı. Estetik ameliyatı olan Şikel'in yeni tarzı hayranlarını hayrete düşürdü.

2018 yılından bu yana NOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Çağla ile Yeni Bir Gün" adlı programı sunan Çağla Şikel, son estetikleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Genç kızlara meydan okuyan fiziğiyle adından söz ettiren ünlü manken, yüzüne yaptırdığı estetiklerle herkesi hayrete düşürdü. Sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı video ile kamera karşısına geçen Çağla Şikel'in dudaklarındaki eşitsizlik, köprücük kemiklerindeki dolgunluk ve ön dişleri dikkat çekti.

Ünlü mankenin son hali çok sayıda etkileşim alarak sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Şikel'in son hali...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN