Başarısız olduğunuz konularda şimdi tekrar deneme zamanı! Koç, boğa, ikizler ve yaylar... İşte 11 Mart 2024 günlük burç yorumu

Başarısız olduğunuz konularda şimdi tekrar deneme zamanı! Koç, boğa, ikizler ve yaylar... İşte 11 Mart 2024 günlük burç yorumu

Çok istediğiniz, hayalini kurduğunuz ve uzun süredir elde etmek için çalıştığınız bir şeye sahip olup olamayacağınızı merak ederek çok vakit harcayabilirsiniz. Şimdiye kadar şansınız yaver gitmedi. Şimdiye kadar pek bir ilerleme kaydedemediniz. Bu kesinlikle cesaret kırıcı olabilir ama siz denemeyi bırakana kadar gerçekten bitmiş sayılmaz.

11 MART 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Birileri sizi etkilemek için çok şey yapıyor. Fark ettiniz mi? Birinin sizi memnun etmek için eğilip büküldüğüne hiç dikkat etmediyseniz, o zaman etrafınıza bakmanız gerekir. Bu kişi çok yakından tanıdığınız biri olabilir ve istemeden de olsa onu hafife alıyor olabilirsiniz. Siz sadece o kişinin sizin için her şeyin üstesinden gelmesini bekliyorsunuz. Yine de dikkat etmeniz gerekir çünkü gerçekten duyduğunuz ama çok sık gösteremediğiniz minnettarlığınızı göstermezseniz, o kişi sizden uzaklaşmaya başlayabilir. Bu utanç verici olur.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Birinin size yakın zamanda yaptığı veya yapmak üzere olduğu bir teklif bir şarta bağlı olabilir. Bunun farkında olmayabilirsiniz ama bunu bilmelisiniz. Bu da, tam olarak ne elde ettiğinizi ve karşılığında sizden ne beklendiğini bilmeniz açısından aklınıza gelen tüm soruları sormanızın çok önemli olacağı anlamına gelir. Bu demek değildir ki bu teklif zaman ayırmaya değmez ama neye bulaştığınızı bilmeniz gerekir ki kendi payınıza düşeni doğru bir şekilde yerine getirebilesiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bir zamanlar, belki de birkaç yıl önce, ilginizi çeken bir konuda bilgi biriktirmek için çok zaman harcadınız. Bu, gelir elde etmek için yapmak istediğiniz bir şey olabilir, ancak daha büyük olasılıkla dikkatinizi çeken bir şeydi. Zamanla, bu konuda hissettiğiniz ateşi yavaş yavaş kaybettiniz. Ancak şimdi, buna geri dönmek için iyi bir nedeniniz var. Bu tutkuyla ilgili bir şeyler yeniden alevleniyor ve buna dikkat etmeniz gerekiyor. Bu sizi olması gereken bir şeye götürebilir. Ateşi körükleyin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Yakın zamanda yaşadığınız bir hayal kırıklığı sizi karamsar ve bıkkın hissettirdi. Bu belki de çok büyük bir hayal kırıklığıydı çünkü kendinize güvendiniz ve umudunuzu yitirmediniz. Yine de tüm bu süre boyunca şüpheleriniz olmuş olabilir. Hayal kırıklığına uğrama konusunda iyi değilsiniz. O kadar saf bir kalbiniz ve ruhunuz var ki, biri sizi hayal kırıklığına uğrattığında, bu acı verir ve bir süre daha acı vermeye devam eder. Ama iyi tarafından bakın. Bir şeyler öğrendiniz. Artık özgürsünüz ve yolunuza çıkacak olan sihir için hazırsınız. Saf olmanıza gerek yok, ancak açık fikirli olmalısınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün etrafınızda dikkatinizi dağıtacak pek çok şey olabilir ancak belirli bir hedefe konsantre olmanız gerekiyor. Kendinizi daha eğlenceli ya da daha ilginç şeylere kaptırırsanız, bu işi başaramazsınız. Eğer başaramazsanız, her şeye yeniden başlamak zorunda kalırsınız. Bilmeniz gereken şey, bugün buna zaman ayırırsanız, çalışmanızın sizi bununla ilgili bir şeye götüreceği ve bunun dikkatinizi dağıtan her şeyden çok daha eğlenceli ve çok daha ilginç olacağıdır. Hadi başlayın.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yakın zamanda biri tarafından hayal kırıklığına uğratılmış olabilir ve şimdi geçmişte bu kişinin dahil olduğu diğer olayları merak ediyor olabilirsiniz. Arkadaşınızın veya ortağınızın güvenilir olup olmadığını merak etmeye başlayabilirsiniz. Geçmiş deneyimlerinizin tümüne bu kuşkunun gölgesini düşürmeyin. Hiç ilgisi olmayabilir. Bu yola girdiğinizde, güvenmemek için nedenler aramaya başlayacaksınız. Sadece kendi sezgilerinizin ve bilgeliğinizin size yol göstereceğine ve birinden gerçekten şüphe etmeniz gerektiğinde bunu anlayacağınıza inancınız olsun.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

"Alet kutunuzda" ne tür malzemeler bulunduruyorsunuz? Bu sadece mecazi bir soru elbette, ancak şimdi düşünmeniz gereken bir soru. Manevi alet kutunuzda hem iyi hem de kötü "aletler" bulunur. Umut, inandığınız ve istediğiniz şeylere vurmaya devam edebileceğiniz bir çekiçtir. Olumsuzluk ise umutlarınızı gevşeten bir sökücü alettir. Korku ise umutlarınızı paramparça eden bir balyozdur. Hayatta nasıl bir yol izlediğinize dikkat etmelisiniz, özellikle de şu anda. Büyük bir şey hedefliyorsunuz. Doğru araçları kullanırsanız onu inşa edebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün birlikte vakit geçirdiğiniz insanların, içinde bulunduğunuz durumların ve çevrenizin farkında olun. Her zamankinden daha savunmasızsınız ve dış dünyanın üzerinizde zarar verici ya da canlandırıcı bir etkisi olabilir. Pozitifliği seçin. Gülümsemeyi seçin. Değerli zamanınızı sizi mutlu, heyecanlı, umutlu ve canlı hissettiren insanlarla ve yerlerde geçirin. Sizi iyi hissettiren, zihninize ve hayal gücünüze ilham veren şeyleri seçin. Bu bir fark yaratacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bazı insanlar paraşütle uçaktan atlamanın maceracı olduğunu düşünür. Bazıları bunun tehlikeli olduğunu, bazıları ise düpedüz çılgınlık olduğunu düşünüyor. Tüm bu insanlar bu tek konuda hemfikir olmasalar da, hayattaki diğer pek çok konuda pekala hemfikir olabilirler. Bu alandaki farklı görüşleri onları başka açılardan uyumsuz yapmaz. Yine de "aynı cinsten kuşların" bir arada yaşaması gerektiğini düşünme eğilimindeyiz ve bazı anlarda bu doğru olabilir. Bugün sırf biri hakkında aynı fikirde olmadığınız bir iki şey biliyorsunuz diye onu tanıma şansından vazgeçmeyin. Yoksa harika birini tanıma fırsatını kaçırabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün biraz çalkantılı ve öngörülemez olsa da, sizin için harika bir gün olacak. Beklenmedik zorlukların ve bugünün zaman zaman inişli çıkışlı gidişatının bir korku veya olumsuzluk hissi yaratmasına izin vermezseniz, gününüzün oldukça iyi geçtiğini göreceksiniz. Bir planınız olmasını tercih ediyorsunuz ama bugün bu mümkün olmayabilir, yine de bu tam olarak umduğunuz gibi sonuçlanmayacağı ya da verimli veya ödüllendirici olmayacağı anlamına gelmiyor. Koşullar yerine oturdukça yaşadığınız tüm çalkantılar daha iyiye gidecektir!

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Esnek olabilirsiniz. Uzlaşmaya açıksınız. Kolay lokma değilsiniz ama konuşmaktan ve müzakere etmekten de kaçınmıyorsunuz. Yine de bugün bir şeyden vazgeçmeyi kabul ederseniz birinin sizi zayıf veya savunmasız olarak algılayacağından korkabilirsiniz. O kişinin sizden daha fazlasını isteyeceğini düşünebilirsiniz. Haklı olabilirsiniz, ancak bu gerçekleşse bile, istediğinizden daha fazlasından vazgeçmek zorunda değilsiniz. Ciddi olduğunuzu açıkça belli ederseniz, sizden faydalanılmayacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Çok istediğiniz, hayalini kurduğunuz ve uzun süredir elde etmek için çalıştığınız bir şeye sahip olup olamayacağınızı merak ederek çok vakit harcayabilirsiniz. Şimdiye kadar şansınız yaver gitmedi. Şimdiye kadar pek bir ilerleme kaydedemediniz. Bu kesinlikle cesaret kırıcı olabilir ama siz denemeyi bırakana kadar gerçekten bitmiş sayılmaz. Bugün bunu hatırlayın, çünkü yeniden deneme fırsatı karşınıza çıkabilir. "Mucizeler" bazen insan vazgeçmeyi reddettiğinde ortaya çıkar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN