Armağan Çağlayan'dan restoran fiyatlarına tepki: Bayram diye cozutmayın

Armağan Çağlayan'dan restoran fiyatlarına tepki: Bayram diye cozutmayın

Yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, Ayvalık Ticaret Odası'nın belirlediği restoran fiyat listesine tepki gösterdi. Çağlayan,"Bayram diye cozutmayın" dedi.

Yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, Ayvalık Ticaret Odası'nın restoranlar için belirlediği fiyat listesiyle ilgili paylaşımda bulundu.

Listeyi X (Twitter) hesabından paylaşan Çağlayan, "Bayram diye cozutmayın. Az yiyin. Edepli yiyin. Ayvalık Ticaret Odası'nın restoranlar için belirlediği fiyat listesi" ifadelerini kullandı.

'BULUNDUĞUMUZ EKONOMİK DURUMA İTİRAZ ETTİM'

Listenin ardından bir paylaşım daha yapan Çağlayan, "Yalnız yanlış anlaşılmasın ben Ayvalık'a değil, içinde bulunduğumuz ekonomik duruma itiraz ettim. Ülkenin neresine giderseniz gidin aşağı yukarı aynı fiyatlar. Ve işletme sahiplerinin de yapacağı pek bir şey yok, maliyetler sebebiyle" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN