Acun Ilıcalı 'Ayda ne kadar kazanıyorsun?' sorusunu yanıtladı! Herkesi şaşırtan açıklama: '13 ülkeden...'

Acun Ilıcalı 'Ayda ne kadar kazanıyorsun?' sorusunu yanıtladı! Herkesi şaşırtan açıklama: '13 ülkeden...'

Son dönemde futbol dünyasında yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çeken medya patronu Acun Ilıcalı, 'Ayda ne kadar kazanıyorsun?' sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşırttı.

Son dönemde İngiltere Championship ekibi Hull City ile futbol dünyasında dikkat çekici yatırımlara imza atan Acun Ilıcalı, kendisine yöneltilen "Ayda ne kadar kazanıyorsun?" sorusunu herkesi şaşırtan bir şekilde yanıtladı.

Youtube'da yayın yapan 343 Digital programına konuk olan Acun Ilıcalı, Serhat Ulueren'in sorularını yanıtlayarak dikkat çekici açıklamalara imza attı. Ilıcalı'nın "Ayda ne kadar kazanıyorsun?" sorusuna verdiği yanıt herkesi şaşırttı.

Bütün mal varlığını riske ederek 70 milyon dolar karşılığında TV8'i satın aldığını açıklayan Acun Ilıcalı, "TV8'i alıyorum, aldığım zaman verdiğim para 70 milyon dolar, 60-70 milyon dolar para veriyorum, bütün mal varlığım bütün servetim o, o zaman hepsini bir yere riske ediyorsun ki üstte kredi alıyorsun. Tutmasa ne olacak? Bu hamleler süper risk maddi korkum olmadığı için karşılığını aldım" diye konuştu.

Kazancına dair açıklamalarda bulunan Ilıcalı, "Türkiye'de çok sevilen programı yaparsan ona göre para kazanırsın" dedi.

'13 ÜLKEDEN GELİRİMİZ VAR...'

Ilıcalı bu açıklaması sonrasında kendisine yöneltilen "Ayda ne kadar kazanıyorsun?" sorusunu "Onu bilmem mümkün değil benim, hesabını yapamayız. 13 ülkeden gelirimiz var kanalımız var. Ben o işlere karışmam. Ebru o işlere bakıyor" diyerek yanıtladı.

Nakit para kullanmayı sevmediğini vurgulayan Ilıcalı ayrıca "Restoranların yarısı para almaz benden alındığında da kredi kartı kullanırım" açıklamasında bulundu.

Ilıcalı, "Bugüne kadar en çok neye harcadın?" sorusuna ise "En büyük borçlandığım Tv8 oldu" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN