24 gün arayla anne ve babasını kaybeden Zafer Algöz'den duygulandıran paylaşım: Sizler olmadan ilk bayramımız

24 gün arayla anne ve babasını kaybeden Zafer Algöz'den duygulandıran paylaşım: Sizler olmadan ilk bayramımız

24 gün arayla önce annesi Güner Algöz'ü ardından babası Cevdet Algöz'ü kaybeden oyuncu Zafer Algöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duygulandırdı. Anne ve babasının fotoğrafını paylaşan Algöz, "Sizler olmadan ilk bayramımız. Mekanları cennet, ruhları şad olsun." dedi.

Oyuncu Zafer Algöz için bu Ramazan Bayramı buruk geçiyor. Zafer Algöz, önce annesi Güner Algöz'ü, 24 gün sonra ise babası Cevdet Algöz'ü toprağa verdi.

'AİLEMİZİN ULU ÇINARINI KAYBETTİK'

İlk acısını 9 Mart'ta yaşayan Zafer Algöz, annesinin vefatını, "Ailemizin ulu çınarı, sevgili Annemiz Güner Algöz’ü kaybettik. Acımız büyük, tüm sevenlerinin başı sağ olsun." ifadeleriyle sosyal medyadan duyurdu.

zafer-algoz-2.jpg

'65 YILLIK AŞIKLAR CENNETTE BULUŞTULAR'

24 gün sonra babasının vefatıyla ikinci kez sarsılan Zafer Algöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Başımız sağ olsun…Sevgili Annemiz’in ardından 24 gün sonra Babamız Cevdet Algöz'ü de kaybettik… 65 yıllık aşıklar cennette buluştular…" ifadelerini kullanmıştı.

zafer-algozun-annesi-ve-babasi.jpg
Zafer Algöz'ün annesi ve babası

'SİZLER OLMADAN İLK BAYRAMIMIZ'

Acısı halen taze olan ünlü oyuncu bayramın ilk günü anne ve babasının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Algöz paylaşımına, "Sizler olmadan ilk bayramımız. Mekânları cennet, ruhları şad olsun." notunu düştü.

zafer-algoz.jpg

Algöz'ün paylaşımının altına sanat camiasından ünlü isimler ve oyuncunun hayranları başsağlığı dileklerinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN