Şehirde geçinemeyen emekliler bavulları hazırlayın! Ege'nin en ucuz ilçeleri belli oldu

Şehirde geçinemeyen emekliler bavulları hazırlayın! Ege'nin en ucuz ilçeleri belli oldu

Şehirde geçinemeyen emekliler bavulları hazırlayın! Ege’nin en ucuz ilçeleri belli oldu. Hem doğal güzelliklerle dolu hem de ucuz. İşte, emekliler için eşsiz bir yaşam sunan Ege’nin en ucuz ilçeleri…

Ege bölgesinin birbirinden güzel illeri olan Denizli, İzmir, Balıkesir ve Aydın’daki bu ilçeler bölgenin en ucuz ilçeleri. Ekonomik olarak kolay bir yaşam sunan bu ilçeler aynı zamanda doğal güzellikleri ve temiz havalarıyla da dikkat çekiyor. İşte, uygun fiyatlarla konut sahibi olurken, ekonomik ve doğal bir yaşam sürebileceğiniz o yerler…

BALIKESİR’İN EN UCUZ İLÇELERİ

balikesir.jpg

Doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Balıkesir, ekonomik olarak da rahat bir hayat sunuyor. Balıkesir merkeze göre ekonomik olarak daha cazip olan Balıkesir ilçeleri şöyle:

Burhaniye: Sakin yaşam tarzıyla ön plana çıkan Burhaniye, ekonomik olanakları ile de dikkat çekiyor. Öyle ki burası deniz turizmi ve tarımda sağladığı gelirlerle ekonomik olarak oldukça cazip bir konumda.

Bandırma: Marmara Denizi’nin kıyısında buluna Bandırma, lojistik olarak önemli bir konuma sahip. Limanı ve sanayi tesisleri ile istihdam imkanları sunan ilçe, ekonomik anlamda da canlı bir yapıya sahip.

Susurluk: Tarihi zenginlikleri ile tanınan Susurluk, ekonomik olarak da cazip bir bölge olarak karşımıza çıkıyor. Tarım ve hayvancılık faaliyetleriyle ekonomik çeşitlilik sunan Susurluk, uygun yaşam maliyetleriyle de dikkat çekiyor.

İZMİR’İN EN UCUZ İLÇELERİ

izmir.jpg

Kültürel mirası ve ekonomik potansiyeli ile Türkiye’nin en önemli şehirlerinden olan İzmir’in ekonomik değeri en yüksek ilçeleri şöyle:

Torbalı: Sanayi ve tarımın bir arada olduğu Torbalı, Organize Sanayi Bölgesi ve tarım arazileri ile istihdam imkanları sunuyor. İlçe, uygun yaşam maliyeti ile de ön plana çıkıyor.

Ödemiş: Doğal güzellikleriyle ünlenen Ödemiş, tarım ve turizm faaliyetleri ile ekonomik olarak önemli bir potansiyele sahip. Konutlardaki uygun fiyat ve yaşam maliyetiyle de göz dolduran ilçe, yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi.

Bergama: Tarihi mirasıyla kendine hayran bırakan Bergama, ekonomik olarak da dikkat çekici bir ilçe. Tarım, turizm ve madencilik faaliyetlerinin geliştiği bölge, uygun yaşam koşullarından dolayı tercih ediliyor.

Menemen: İzmir'in önemli ilçelerinden biri olan Menemen, sanayi ve tarımın yanı sıra lojistik sektöründe de faaliyet gösteren bir ilçedir. Ulaşım imkanları ve ekonomik olanaklarıyla dikkat çeken Menemen, uygun yaşam maliyetiyle de öne çıkıyor.

DENİZLİ’NİN EN UCUZ İLÇELERİ

denizli.jpg

Pamuk tarımıyla ünlü olan Denizli’de aynı zamanda tekstil ve turizm sektörleri de gelişmiş durumda. Denizli’nin ekonomik olarak en konforlu ilçeleri şöyle:

Sarayköy: Doğal güzellikleri ve tarım alanları ile tanınan Sarayköy, ekonomik olarak önemli bir ilçe. Tarım ve hayvancılıktan gelir sağlayan bu yer, uygun yaşam maliyetleriyle dikkat çekiyor.

Tavas: Denizli’nin ekonomik değeri en yüksek ilçelerinden biri de Tavas. Tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile ekonomik çeşitlilik sunan bu yer, sakin yaşam tarzıyla ön plana çıkıyor.

Çal: Pamuk tarımında öncü olan Çal, ekonomik olarak da önemli bir ilçe. Tarımdan gelir sağlayan Çal, uygun yaşam koşullarıyla dikkat çekiyor.

AYDIN’IN EN UCUZ İLÇELERİ

aydin.jpg

Tarihi ve kültürel mirasıyla zenginleşen Aydın, tarım ve turizm sektörlerinde önemli bir potansiyele sahip. Aydın’ın ekonomik değeri en yüksek ilçelerini şöyle sıralamak mümkün:

Nazilli: Kentin ekonomik olarak en değerli ilçeleri arasında yer alan Nazilli, tarım ve tekstil sektörlerinde faaliyet gösteren bir ilçe. Ekonomik imkanları ve uygun yaşam maliyeti ile herkesin dikkatini çeken Nazilli, yerli ve yabancı yatırımcıların odağında.

Söke: Tarım ve turizm faaliyetleri ile ön plana çıkan Söke, ekonomik olarak önemi büyük bir ilçe. Tarım ürünleri ev turistik değerleri ile gelir sağlayan Söke, uygun yaşam koşullarıyla ön plana çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN