Yusuf Yazıcı, Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Yusuf Yazıcı, Türkiye'ye geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Geçen sezonu altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da geçiren A Milli Takım'ın yıldız ismi Yusuf Yazıcı, Türkiye'ye geri dönüyor. Milli yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Geçen sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçiren ve sezonun sona ermesiyle birlikte bordo-mavili ekipten ayrılarak Fransız ekibi Lillle'e geri dönen milli yıldız Yusuf Yazıcı, Türkiye'ye geri dönüyor. Milli yıldızın yeni durağı herkesi şaşırttı.

2019 yılında Trabzonspor'dan ayrılarak Fransız ekibi Lille'e transfer olan milli yıldız Yusuf Yazıcı, sürpriz bir karara imza attı.

Fanatik'in haberine göre; A Milli Takım'ın yıldız ismi, Fransız ekibinden gelen sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi. Tecrübeli orta saha oyuncusunun Fransa kariyerini sonlandırma yönünde karar aldığı öne sürüldü.

Yusuf'un Fransa'ya veda etme kararından haberdar olan Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ın milli yıldızın transferi için düğmeye bastığı iddia edildi.

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyen siyah--beyazlı yöneticilerin güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusunun temsilcileriyle önümüzdeki günlerde masaya oturması bekleniyor. Milli yıldızın ise Türkiye'ye dönmeye sıcak bakabileceği iddia edildi.

Bu sezon Fransız ekibinde 36 karşılaşmada görev alan milli yıldız, söz konusu karşılaşmalarda 10 gol 3 asiste imza attı. Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Yusuf Yazıcı, Lille tarihine geçti- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN