Okan Buruk Sergio Oliveira'yı kadro dışı bırakmaktan beter etti: Rams Park'a da gelme deplasmanlara da

Okan Buruk Sergio Oliveira'yı kadro dışı bırakmaktan beter etti: Rams Park'a da gelme deplasmanlara da

Fatih Karagümrük'le oynanan Türkiye Kupası çeyrek final maçından sonra soyunma odasında Okan Buruk'un elini sıkmayan ve kadro dışı bırakıldığı iddia edilen Sergio Oliveira'nın Rams Park ve deplasmanlarda kafileye dahil edilmediği belirtildi.

Galatasaray’da Sergio Oliveira’nın takımla beraber antrenmanlara çıkmasının tamamen kontratıyla alakalı olduğu ortaya çıktı. 29 Şubat’ta oynanan ve Cim-Bom’un 2-0 kaybederek elendiği Fatih Karagümrük maçının ardından Teknik Direktör Okan Buruk ile tartışan ve kadro dışı kalan Portekizli futbolcu, bir süre takımın idmanlarında yer alamamıştı. 31 yaşındaki oyuncu daha sonra ise 9 Mart’ta tekrar takımla beraber antrenmanlara çıkmaya başladı.

SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDEDEN DOLAYI KADRO DIŞI YASAK

Oliveira’nın, Buruk’tan özür dilemediği ve kesinlikle affedilmediği, buna rağmen sözleşmesindeki maddeden dolayı kadro dışı bırakılamadığı belirlendi. Tecrübeli futbolcunun takımla birlikte antrenmana çıkamaması durumunda açacağı bir davada kulübe ağır bir fatura çıkarabileceği için zorunlu olarak çalışmalarda yer almasına izin verildiği öğrenildi.

FIFA'YA DAVA AÇABİLİR

Galatasaray’dan senelik 2 milyon 750 bin euro alan ve 2 yıl daha kontratı bulunan Oliveira’nın FIFA’da açacağı bir davada serbest kalabileceği ve üzerine sözleşmesinin sonuna kadar ödenecek parayı alabileceği belirtildi.

olii.jpg

Oliveira yaşanan olaydan sonra bir daha forma giymedi. Ligde 6 maçın kadrosuna alınmayan Portekizli futbolcu, Süper Kupa için Şanlıurfa’ya götürüldü ama karşılaşmanın kadrosuna alınmadı.

RAMS PARK'TA YOK DEPLASMANA GÖTÜRÜLMÜYOR

Galatasaray Kulübü muhabirlerinden Serhan Türk, Sergio Oliveira ve Ziyech hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un Portekizli orta sahayı Rams Park'a almadığını söyleyen Türk, Sergio'nun deplasmanlara da götürülmediğini kaydederken, Sarı Kırmızılı yönetimin Oliveira'yı sezon sonunda takımdan göndereceğini belirtti. İşte Serhan Türk'ün değerlendirmeleri...

Hakim Ziyech oynayarak, kendini bularak takımdan ayrılacak, önce Galatasaray'ın şampiyonluğu ardından ayrılık. Sergio Oliveira ise Rams Park'taki maçlarda yedek kulübesine bile alınmıyor, deplasmanlara ise götürülmüyor. Sergio ile sezon sonunda yollar ayrılacak.

Geçen sene şampiyon olan Galatasaray'a büyük katkısı bulunan Sergio 32 maçta 4 gol 4 asist yapmıştı. Sergio Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde bir de gol atmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN