Milli voleybolcunun olaylı gecesi! Kimse gözlerine inanamadı...

Milli voleybolcunun olaylı gecesi! Kimse gözlerine inanamadı...

Eğlenmek için bir eğlence kulübüne giden A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız ismi, mekanda arbede yaşadı. Yaşanan olay sonrasında ünlü voleybolcu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yetenekli ismi Ebrar Karakurt, bir gece kulübünde şarkıcı Melsum Erdost ile gerginlik yaşadı. Yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haberler.com'da yer alan habere göre; Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, eğlenmek için gittiği bir mekanda sahneye çıkarak şarkıcı Melsun Erdost'un elinden mikrofonu aldı ve şarkı söylemeye başladı. Yaşanan arbede de Erdost, mikrofonun çarpmasıyla dudağının şiştiğini öne sürdü. Güvenlik görevlileri olaya hemen müdahale ederken milli voleybolcu mekandan dışarı çıkartıldı.

Melsum Erdost kimdir? Melsum Erdost kaç yaşında, şarkıları neler? - Haberler

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Erdost, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Gün yüzüne çıkmasaydı ben bu konuyu açık etmeyecektim ama madem birileri bu konuyu insanlara açtı evet dün akşam sahnede böyle bir durum yaşandı kendisi sahneye çıktı ve benim elimden mikrofonu sinirle çekerken ağzıma mikrofonu çarparak çekti ve şu an dudağım hala şiş ve mor halde. Kendisi görürse bu yazdığımı tek söylemek istediğim; ona karşı olan tüm sevgim ve inancımın bitmiş olmasıdır bundan sonra kendisini destekleyici hiçbir içerik paylaşmayacağım çünkü kendisi bunu hak eden bir insan değilmiş öğrenmiş oldum."

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt gittiği mekanda olay çıkardı: Şarkıcıyla arbede yaşadı

Karakurt ise henüz olay hakkında bir açıklamaya imza atmadı.

Ebrar Karakurt hakkında çok konuşulacak iddia: Gece kulübünde olay çıkartıp, şarkıcıyla arbede yaşadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN