Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! İngiltere'ye transfer oluyor... Yeni takımı şimdiden beli oldu!

Trabzonspor'da sürpriz ayrılık! İngiltere'ye transfer oluyor... Yeni takımı şimdiden beli oldu!

Sezon sonunun yaklaşmasıyla yeni sezonun planlamasına başlayan Trabzonspor, yıldız ismiyle yollarını ayırıyor. Fırtına'nın yıldız isminin yeni sezonda İngiltere'ye transfer olması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Gaziantep FK'YI 4-2 mağlup ederek 3. sıradaki yerini sağlamlaştıran Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, sezon sonunda yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Bir yandan kadrosuna katacağı oyuncuların planlamasını yapan bordo-mavili ekip, bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor.

Fransız basınında Footmercato'da yer alan habere göre; İngiliz ekibi Crystal Palace, bordo-mavili ekibin Fransız orta saha oyuncusu Batista Mendy'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Zirvede Batista Mendy var- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Sezon başında 4,4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Karadeniz ekibine imza atan yıldız orta saha oyuncusu, bordo-mavili forma altında 32 karşılaşmada görev alırken 1 gol 1 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan Fransız orta saha oyuncusunun İngiliz devine transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

İngiliz temsilcisinin bu transferde ısrarcı olduğu kaydedilirken Mendy'in sezon sonunda İngiltere'ye transfer olmasının beklendiği öne sürüldü. İngiliz ekibinin Mendy için kaç milyon euroyu gözden çıkarttığı ise haberde yer almadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN