İş Bankası'ndan Vısa ile ortak proje! Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın Kapanış Törenini izleme fırsatı

İş Bankası'ndan Vısa ile ortak proje! Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın Kapanış Törenini izleme fırsatı

2024 Paris Olimpiyatları’nda Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin resmi destekçisi Türkiye İş Bankası ve Visa’nın iş birliği kapsamında, bankanın Visa logolu bireysel kredi kartı sahipleri, Paris Olimpiyatları Kapanış Törenine katılarak, unutulmaz anları yaşama ayrıcalığına sahip olacak.

İstanbul, 6 Aralık 2023 – Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin resmi destekçisi Türkiye İş Bankası ile Olimpik ve Paralimpik Oyunlar Uluslararası Ödeme Teknolojileri Ortağı Visa, Paris 2024 Olimpik ve Paralimpik Oyunları’nın heyecanını Türkiye’deki kredi kartı sahiplerine sunmak üzere iş birliklerini açıkladı. İki kurumun ortaklığı, Sakıp Sabancı Müzesi içerisindeki The Seed’te düzenlenen lansman etkinliği ile paylaşıldı.

İş birliği kapsamında İş Bankası, müşterilerine Visa logolu olimpiyat temalı özel tasarımlı kredi kartlarını sunuyor. Yine bu ortaklık ile düzenlenen kampanya kapsamında İş Bankası’nın Visa logolu bireysel kredi kartı sahipleri, 1-31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapacakları her 5.000 TL ve üzerindeki alışverişleri için çekiliş hakkı kazanacak. Beş talihli Paris Olimpiyatları Kapanış Törenini yerinde izleme fırsatını yakalayacak.

visa1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN