Djokovic ile Medvedev ABD Açık'ta karşı karşıya

Djokovic ile Medvedev ABD Açık'ta karşı karşıya

ABD’nin New York kentinde düzenlenen sezonun son Grand Slam tenis turnuvası ABD Açık'ta, yarı final maçlarının oynanmasının ardından finalde Novak Djokovic ile Daniil Medvedev karşı karşıya gelecek.

ABD’de düzenlenen Grand Slam tenis turnuvası ABD Açık'ta yarı final maçlarını kazanan efsane Novak Djokovic ile son yılların çıkış yapan ismi Daniil Medvedev yarın gerçekleşecek finalde karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın 2021 şampiyonu 3 numaralı seri başı Rus Medvedev, 3 saat 19 dakika süren mücadelenin ardından 2022 şampiyonu dünya 1 numarası Carlos Alcaraz'ı 7-6, 6-1, 3-6 ve 6-3'lük setlerle 3-1 yenerek adını finale yazdırdı.

24. ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLİYOR

Kariyerinin 24. Grand Slam şampiyonluğunu hedefleyen dünya 2 numarası Djokovic ise turnuvada ilk kez yarı finale kalan dünya 47 numarası Ben Shelton'ı 6-3, 6-2 ve 7-6'lık setlerin ardından 3-0 mağlup etti.

Sırp tenisçi, Grand Slam kariyerinin 36'ncı, ABD Açık'ta ise 10'uncu finaline, Arthur Ashe Stadyumu’nda Rus Medvedev’e karşı çıkacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN