Baş dönmesinin doğal reçetesi! Cebinize doldurup tüketin, baş dönmesine ilaç gibi geliyor

Baş dönmesinin doğal reçetesi! Cebinize doldurup tüketin, baş dönmesine ilaç gibi geliyor

Yaşanılan birçok sağlık problemi karşısında geleneksel tıp faydalarından söz ettiriyor. Bu kapsamda baş dönmesi için de doğal bir reçete gündem oldu. Bu yemişi tüketen baş dönmesine veda ediyor. İşte detaylar…

Birçok nedenden dolayı ortaya çıkabilen baş dönmesi kişilerin günlük hayatını sekteye uğratabiliyor. Bunun için kimyasal ilaçlar kullanmak istemeyen bireyler geleneksel tıbba başvuruyor. Öyle ki geleneksel tıbbın baş dönmesi için de yıllardır uygulanan bazı yöntemleri var. Bu yöntemler sayesinde baş dönmelerinin izi hafifletmeniz mümkün. İşte baş dönmenizi geçirecek 3 doğal ürün…

BAŞ DÖNMESİNİ GEÇİRECEK 3 DOĞAL YÖNTEM

LAVANTA VE FESLEĞEN

yeni-proje-4.jpg

Kokusuyla insana huzur veren lavanta ve fesleğen, kişilerin psikolojik kaynaklı yaşadıkları baş dönmesine karşı oldukça etkilidir. Bu 2 bitkinin anti stres özellikleri sahip olması baş dönmesini hafifletir.

D VİTAMİNİ TAKVİYESİ

yeni-proje-3-001.jpg

Yapılan bazı bilimsel araştırmalar baş dönmesinin nedenlerinden birini D vitamini eksikliğine bağlıyor. Dolayısıyla D vitamini ihtiyacını karşılamak kişilerin baş dönmelerini en aza indiriyor. Bunun için özellikle de güneşlenerek D vitamini ihtiyacınızı karşılamanız öneriliyor.

BADEM

yeni-proje-2.jpg

En sağlıklı kuruyemişler arasında yer alan badem, baş dönme problemine karşı da kullanılıyor. Özellikle Fars tıbbına göre patojenik maddelerin kulakta birikmesini önlüyor. Eğer ki birkaç soyulmuş bademi suda öğüterek bal ile karıştırıp içerseniz baş dönme probleminden kurtulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN