Bozüyük’te galibiyet sevinci

Bozüyük’te galibiyet sevinci

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı; Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginin 11. haftasında Bilecik Belediyesi Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelerek maçı 3-1 kazandı.

Bozüyük Yeni Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maç öncesinde Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu ile birlikte sahaya inerek “Bizim Kızlar”a başarılar diledi. Maç boyunca büyük bir coşkuyla takıma destek veren Bozüyüklü taraftarlar da yine maç öncesinde takıma çiçek hediye ederek başarılar diledi. Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı üzerinde “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” yazılı pankart ile sahaya çıkarken Pençe Kilit Harekâtı Bölgesi'nde hain terör örgütü ile çıkan çatışmalarda verdiğimiz şehitlerimiz anılarak şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Başlama düdüğünün ardından yoğun seyirci desteği ile oynanan heyecanlı maçta “Bizim Kızlar" ilk seti (25-19) alırken 2. seti (23-25) kaybetti. Ardından 3. seti (25-19) ve 4. seti de (25-20) kazanan “Bizim Kızlar” maçı 3-1 kazandı. Başkan Bakkalcıoğlu galibiyetle biten maçın sonunda beraberindeki Kaymakam Adem Öztürk ve Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu ile birlikte sahaya inerek “Bizim Kızlar”ı ve teknik ekibi tebrik etti, takımın ve taraftarın galibiyet sevincine ortak oldu.

Karşılaşmayı Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, CHP İl Başkanı Ali Özdemir, CHP İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, takıma sponsor olan işletme yöneticileri, teknik ekipler, takım taraftarları ve voleybolsever Bozüyüklüler izledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN