"Bizim Kızlar” yarı finalde

"Bizim Kızlar”  yarı finalde

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde devam eden 1. lige yükselme maçlarının çeyrek finallerini namağlup tamamlayan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, son maçını Didim Spor Voleybol Takımı ile oynayarak maçı 3-0 kazandı.

1.Lige yükselme mücadelesini Eskişehir B Grubunda sürdüren “Bizim Kızlar” Eskişehir Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada maç boyunca üstün oyunlarını sürdürdü. “Bizim Kızlar” ilk seti 25-13, ikinci seti 25-8 ve 3. seti 25-4’lük bir skorla alarak maçı 3-0 kazandı. “Bizim Kızlar” aldıkları bu galibiyetle yarı finale yükseldi. Bozüyük Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüsle maça gelen taraftarlar “Bizim Kızlar”ı çeyrek finalin son maçında da yalnız bırakmayarak tribünlerdeki desteklerini sürdürdüler.

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı 1. lige yükselme mücadelesine önümüzdeki hafta oynanacak yarı final maçları ile devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN