Beşiktaş Başkan Adayı Serdar Adalı'dan taraftara büyük vaat! 'Beşiktaş futbol takımını çok kısa sürede ayağa kaldıracağız'

Beşiktaş Başkan Adayı Serdar Adalı'dan taraftara büyük vaat! 'Beşiktaş futbol takımını çok kısa sürede ayağa kaldıracağız'

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde Ankara'da bir otelde kongre üyeleriyle bir araya geldi. Adalı açıklamasında Beşiktaş futbol takımını çok kısa sürede ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Serdal Adalı, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde Ankara'da bir otelde kongre üyeleriyle bir araya geldi.

adali1.jpg

Beşiktaş'ı yeniden ayağa kaldırmak için yola çıktıklarını belirten Adalı, "Hayal satmadan gerçekçi hedeflerle ilerlemek zorundayız. Unutmayın ki bugün gündemde seçim varsa ilk nedeni futbol takımımızın durumudur. Size çok net olarak söylemek isterim ki futbol takımımız hiç tahmin etmediğiniz kadar çabuk ayağa kalkacak, merak etmeyin bu takım toparlanacak. Sportif direktörümüz Mehmet Özdilek ve Rıza Çalımbay hocamız futbolun başında olacaktır. Önemle belirtmek isterim ki futbol takımımızın kaybedecek bir saniyesi dahi yok." diye konuştu.

adali3.jpg

Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yaptığı toplantı için kendisini eleştirenlerin olduğunu ifade eden Adalı "Evet adaylığımı açıkladıktan sonra Mehmet Özdilek hocamızla beraber Rıza Çalımbay ile bir toplantı gerçekleştirdik. İhtiyacı olan sıkıntılı gördüğü bölgelerin sohbetini yaptık. Samsunspor maçından sonra tekrar bir araya gelmek üzere anlaştık. Belki sayın Hasan Arat konunun ciddiyetinin farkında değil ama şu anda 85-86 milyon avro maliyeti olan bir takımımız var. Eğer bu sezonu iyi bir şekilde bitiremezsek, Şampiyonlar Ligi'ne gidemezsek, Avrupa kupalarına katılamazsak yaşayacağımız zorlukları düşünün" dedi.

adali4.jpg

En önemli sıkıntının iletişim olduğunu dile getiren Adalı, "Hızlıca bu iletişim konusunu düzeltmek gerekiyor, camia bölündü, daha da germeye çalışanlar var. Artık bu camia bütünleşecek, bir araya gelecek, taraftarıyla üyeleriyle sporcularıyla basınıyla kavgasız ve birlik içinde bir Beşiktaş olacak. Maalesef biz içinde bulunduğumuz bu ortamda birbirimizle uğraşmaktan dışardan gelen saldırılara ve saygısızlıklara gerekli cevabı veremiyoruz." ifadelerini kullandı.

adali2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN