Avrupa şampiyonu Gamze’ye görkemli karşılama

Karadağ’da düzenlenen şampiyonada 52 kiloda altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sporcusu Milli Boksör Gamze Soğuksu, Ordu’da görkemli şekilde karşılandı.

Karadağ’ın Budva şehrinde düzenlenen şampiyonada 52 kiloda altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan Gamze, Ordu’ya döndü. Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Milli Boksör Gamze Soğuksu, memleketi Ordu’da görkemli bir törenle ve yoğun katılımla karşılandı. Ordu-Giresun Havalimanı’nda çiçeklerle karşılanan Gamze ile antrenörü İbrahim Gündoğdu, kendilerini bekleyen kalabalıkla mehteran ekibi eşliğinde Büyükşehir Belediyesi önüne yürüdü.

Mutluluğunu dile getiren Milli Boksör Gamze Soğuksu, “Katıldığım 3 maçı alarak Avrupa şampiyonu oldum. 2 rakibim de önceki yıllarda galip gelmiş ve ben onlara yenilmiştim. Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür çok çalıştık ve kulübüm de destek olduk. İstiklal Marşımızı okuttuk, spora başladığım andan beri hedefim buydu. 3 kez final maçına çıktım, 2’sinde yenildim de 3’üncüsünde kazanmak nasip oldu. Gerçekten çok gururluyum” ifadelerine yer verdi.

gamze1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN