Ali Koç'tan Türkiye'yi heyecanlandıran hamle! Süper yıldızı Türkiye'ye getiriyor... Bu fotoğrafla bitti bu iş

Ali Koç'tan Türkiye'yi heyecanlandıran hamle! Süper yıldızı Türkiye'ye getiriyor... Bu fotoğrafla bitti bu iş

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir hamleye imza attı. Kanarya'nın başkanının yaptığı bu hamle "Bu fotoğrafla bitti bu iş" şeklinde yorumlandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Sırbıstan'ı mağlup ettiği 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nın en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Küba asıllı Melissa Vargas, sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Çin ekibi Tianjin'e transfer olmuştu. Yıldız ismin Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği merak konusu olurken sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç, sürpriz bir hamleye imza attı.

Filenin Sultanları ile yaz boyunca 3 turnuvada mücadele ederek 3 şampiyonluk yaşayan ve özellikle 023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Küba asıllı Melissa Vargas, büyük bir sürprize imza atarak Fenerbahçe'den ayrılarak Çin ekibi Tianjin'e imza atmıştı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız isminin Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği merak konusu olurken sürpriz bir hamleye imza attı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Melissa Vargas’ın bağlı bulunduğu menajerlik firması SB Community firmasının sahibi Bojan Simurina ile bir araya geldi.

Menajerlik şirketinin sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafta “Harika bir gece ve Monte Carlo’da Sayın Ali Koç’la harika bir buluşma. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, sizinle plan yapmak bir zevk.” ifadelerine yer verilirken bu görüşme sosyal medyada 'transfer görüşmesi' olarak yorumlandı.

Fenerbahçede Ali Koç, Vargasın menajeriyle buluştu

Kanarya'nın, omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle 4-6 hafta sahalardan uzak kalması beklenen yıldız ismi kadrosuna katması için hamle yapabileceği ileri sürüldü.

Sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'un Melissa Vargas’ın bağlı bulunduğu menajerlik firması SB Community firmasının sahibi Bojan Simurina ile samimi poz vermesi Fenerbahçeli taraftarlar tarafından "Bu fotoğrafla bitti bu iş" şeklinde yorumlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN