Ali Koç, Melissa Vargas'ın menajeriyle buluştu... Bir sonraki durağı Fenerbahçe mi olacak?

Ali Koç, Melissa Vargas'ın menajeriyle buluştu... Bir sonraki durağı Fenerbahçe mi olacak?

Sezon başında Çin kulübü Tianjin'e transfer olan Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüp dönemeyeceği merak konusu olurken Başkan Ali Koç, milli yıldızın menajeri ile bir araya geldi. Vargas'ın sevenleri ise bu görüşmeden sonra "Vargas Fener'e dönsün" yorumlarında bulundu.

Geçen sezon Melisa Vargas'ın dönüşü sonrası yükselişe geçen Fenerbahçe Opet, uzun süredir hasret kaldığı Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmıştı. Geçen sezon pasör çaprazında Anna Lazerava, Vargas'ın yokluğunda oynamıştı.

Melissa Vargas’ın menajerlik şirketi SB Community’den yapılan açıklamada; “Melissa Vargas 2025/2026 sezonu sonuna kadar oynayacağı Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’a geldi.” ifadeleri kullanılmıştı.

Geçen sezon Melisa Vargas'ın dönüşü sonrası yükselişe geçen Fenerbahçe Opet, uzun süredir hasret kaldığı Sultanlar Ligi şampiyonluğuna ulaşmıştı. Geçen sezon pasör çaprazında Anna Lazerava, Vargas'ın yokluğunda oynamıştı. Melissa Vargas’ın menajerlik şirketi SB Community’den yapılan açıklamada; “Melissa Vargas 2025/2026 sezonu sonuna kadar oynayacağı Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’a geldi.” ifadeleri kullanılmıştı.

ALİ KOÇ, BOJAN SİMURİNA İLE BİR ARAYA GELDİ

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Melissa Vargas’ın bağlı bulunduğu menajerlik firması SB Community firmasının sahibi Bojan Simurina ile bir araya geldi. Simurina aynı zamanda Arina Fedorovtseva, Ana Cristina De Souza, Bojana Drca’nın da menajerliğini yapıyor.

'HARİKA BİR GECE, HARİKA BİR BULUŞMA...'

Menajerlik şirketinin sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafta şu ifadeler kullanıldı: “Harika bir gece ve Monte Carlo’da Sayın Ali Koç’la harika bir buluşma. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim, sizinle plan yapmak bir zevk.” Görüşmenin ardından ise Vargas'ın transferinin yapılıp yapılmayacağı yönünde açıklama gelmedi.

La Gazzetta dello Sport'tan Gian Luca Pasini'nin haberine göre, Melissa Vargas'ın sakatlığıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yıldız voleybolcunun Tianjin formasıyla Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele etme olasılığı oldukça zor.

Turnuva 13-17 Aralık tarihleri ​​arasında Çin'de İtalyan takımları olmadan oynanacak. Türkiye adına ise Vakıfbank ve Eczacıbaşı katılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN