Uçağa bindiğinizde mutlaka deneyin! Tiktok'u sallayan uçak tüyosu: Yolculuk nasıl bitti anlamayacaksınız

Uçağa bindiğinizde mutlaka deneyin! Tiktok'u sallayan uçak tüyosu: Yolculuk nasıl bitti anlamayacaksınız

Sık sık yeni videoların viral olduğu TikTok’ta şimdi de yepyeni bir uçak tüyosu viral oldu. Uçak yolculuğu yaparken zorlananlar bunu kesinlikle denesin. Yolculuğun nasıl bittiğini resmen anlamayacaksınız. İşte detaylar…

Uçak yolculuğunda sıkılanlar ya da yolculuğu zor geçenler bu tüyo sayesinde dertlerinde kurtulacak. Mynet’te yer alan bir habere göre, Finans uzmanı Queenie Tan, podcast'inin yakın tarihli bir bölümünde bir ekran olmasa bile uçuş sırasında istenilen herhangi bir şeyi telefondan izleme tüyosu verildi. Peki ama nasıl? Gelin beraber bakalım…

BİR PEÇETE YETERLİ

Bir peçete ve akıllı telefonla yapılan seyahat hilesinde "Telefonun kılıfı ve telefon arasına bir peçete konulur. Sonra peçeteyi alıp tepsi tutucusunun arasına sıkıştırıyorsunuz. Size bir ekran oluyor" ifadeleri kullanıldı.

capture-20240425140048263.jpg

SOSYAL MEDYADAN DA ONAY ALDI

Birçok sosyal medya kullanıcısı bu tüyoyu denediğini ve işe yaradığını paylaştı. Öyle ki bir kullanıcı bu yöntemi her zaman yaptığını açıkladı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Bunu yaptım ama yanlış tarafta yaparsanız düğmelere baskı uygular." yorumunu yaptı.

capture-20240425140040508.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN