Yüz gerdirme ameliyatı olmuştu: Operasyon sırasında göz retinası yırtılmış! Cenk Eren'den kötü haber

Yüz gerdirme ameliyatı olmuştu: Operasyon sırasında göz retinası yırtılmış! Cenk Eren'den kötü haber

Yüzüne yaptırdığı estetik operasyonlarla magazin gündemini meşgul eden 58 yaşındaki Cenk Eren, göz retinasının yırtıldığını ve ameliyat masasına yatacağını açıkladı. İşte detaylar...

Cenk Eren, geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yatmıştı. Yüz gerdirme operasyonu geçiren 58 yaşındaki şarkıcı, son halini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

"Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" diyen Cenk Eren, derin yüz germe, çene ucuna ve bütün boyun bölgesini gerdirmişti.

RETİNA YIRTIĞI TESPİT EDİLDİ

Ünlü şarkıcıdan hayranlarını üzen haber geldi. Sağ gözünde retina yırtığı tespit edilen Cenk Eren, ameliyat olacağını açıkladı.

Haberglobal'de yer alan habere göre, sosyal medya hesabından takipçilerine duyuran deneyimli şarkıcı, şu açıklamalarda bulundu:

"Nazar değdirdiniz. Sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü (yarın) çok değerli hocam ameliyat edecek. Umarım her şey iyi olur, dualarınızla."

cenk-eren-estetik-2.jpg

"HASTA YATAĞINDA BİLE YAKIŞIKLIYIM"

Gözünden ameliyat olan Cenk Eren, son durumunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Retina ameliyatım Prof. Dr. Tunç Ovalı hocam sayesinde çok başarılı geçti. Hastanede bir gece daha kalacağım. Bu ara hasta yatağında bile yakışıklıyım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN