Kişilik testi: İletişim tarzınızı ortaya çıkarın! 5 hediyeden hangisini seçeceksiniz?

Kişilik testi: İletişim tarzınızı ortaya çıkarın! 5 hediyeden hangisini seçeceksiniz?

Kişilik testleri başkalarıyla nasıl iletişim kurduğunuza dair fikir verebilir. İletişim tarzınızı belirlemek için bu testi yapın. Bu eğlenceli ve bilgilendirici test sayesinde iletişim tarzınızı keşfedeceksiniz.

Kişilik testleri kendi davranışlarımız ve iletişim tarzımız hakkında fikir edinmenin harika bir yoludur. Bu özel test kişiliğimizi anlamanın eğlenceli ve etkileşimli bir yolunu sunuyor. Amaç kendinizi ve çevrenizdeki insanları daha iyi anlamanıza yardımcı olmaktır. Bu testi geçmek, iletişim stilleri dünyasını keşfetmenize ve kendi tarzınızın başkalarıyla ilişkilerinizde ve etkileşimlerinizde nasıl bir rol oynadığını anlamanıza yardımcı olacaktır.

personality-test-abm-33-gdctau-1536x768.jpg

1. HEDİYE

1 numaralı hediyeyi seçen kişilerin iletişim tarzları genellikle diplomatiktir. Sabırlıdırlar, anlayışlıdırlar ve sıklıkla kendilerini diğer kişinin yerine koyarlar. Konuşmadan önce düşünürler ve belirli bir görüş veya ifadenin nasıl karşılanacağını dikkatle düşünürler. Kendi fikirlerini başkalarına empoze etmeye çalışmak yerine herkesin kabul edebileceği çözümler ararlar.

Ayrıca, diğer kişinin ne söylediğini gerçekten anlamak için zaman ayıran mükemmel dinleyicilerdir.

2. HEDİYE

2 numaralı hediyeyi seçen kişiler genellikle empatik bir iletişim tarzına sahiptirler. Başkalarının duygu ve hislerine dair derin bir anlayışa sahiptirler ve herkesin duyulmasını ve değer verilmesini sağlamayı misyon edinirler.

Sabırlıdırlar, şefkatlidirler ve çoğu zaman zor konuşmalara açık fikirlilikle yaklaşırlar. Farklı fikirlerin yargılamadan paylaşılabileceği saygılı bir ortam yaratmaya çalışırlar. Dahası, genellikle mevcut durumla bağlantı kurmak için kendi deneyimlerini kullanırlar.

3. HEDİYE

3 numaralı hediyeyi seçen kişiler agresif bir şekilde iletişim kurma eğilimindedir. İddialı, açık sözlü ve sıklıkla otoriter olarak algılanırlar.

Genellikle güçlü fikirleri vardır ve başkalarının görüşleriyle aynı fikirde olmadıklarında bile bunları ifade etmekten çekinmezler. Kibar veya diplomatik olmaktan ziyade açıklığa ve verimliliğe değer verirler. Üstelik kendi görüşlerinden fedakarlık etmek anlamına gelse bile, başkalarının kendi düşüncelerine uymasını beklerler.

4. HEDİYE

4 numaralı hediyeyi seçen kişiler genellikle dürüst ve açık bir şekilde iletişim kurarlar. Belirli insan grupları arasında popüler olmamalarına veya popüler olmamalarına neden olsa bile, hiçbir şeyi şekerle kaplamazlar ve olduğu gibi söylemezler.

Zor konuşmalardan veya çatışmalardan çekinmezler, ancak onlara cesaret ve kararlılıkla doğrudan yaklaşırlar. Üstelik dürüstlüğü nezaketten önce tutarlar ve ne olursa olsun daima doğrunun peşinde koşarlar.

5. HEDİYE

5 numaralı hediyeyi seçen kişiler genellikle doğrudan iletişim kurarlar. Lafı fazla uzatmadan ya da havadan sudan konuşarak zaman kaybetmeden doğrudan konuya giriyorlar. Açıklığı belirsizliğe tercih ederler ve zorlu konuşmalar veya anlaşmazlıklarla karşı karşıya kaldıklarında bile her zaman bir çözüm için çabalarlar.

Üstelik işleri halletmek için gerekirse statükoya meydan okumaktan da çekinmiyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN