Cem Yılmaz'dan nafaka göndermesi! Sahnesinde nafakasını konuştu: "Benimki nafaka değil..."

Cem Yılmaz'dan nafaka göndermesi! Sahnesinde nafakasını konuştu: "Benimki nafaka değil..."

Ünlü komedyen Cem Yılmaz "CMXXIV" sahne performansıyla Zorlu PSM'de sevenleriyle buluştu. Gösterisinde eski eşine ödediği nafaka konusuna gönderme yaptı. "Benimki nafaka değil..."

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sahne performansı "CMXXIV" ile Zorlu PSM'de hayranlarıyla buluştu. Ancak gösterinin sadece kahkahalarla dolu olmadığı, aynı zamanda eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği nafaka konusunu da işlediği ortaya çıktı.

10 BİN DOLAR NAFAKA ÖDÜYOR

Cem Yılmaz'dan 'nafaka' göndermesi: 'Benimki madafaka' - Resim: 5

Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu'nun kısa süren evliliği sonrasında devam eden nafaka hikayesi, gündemden düşmüyor. 2012 yılında başlayan ve sadece 20 ay süren evlilikleri sonrasında mahkemenin belirlediği nafaka miktarı yıllar içinde değişim gösterdi. Pandemi döneminde ekonomik zorluklar yaşadığını belirten Yılmaz, nafaka miktarının düşürülmesi için mahkemeye başvurdu. Ancak mahkeme, Yılmaz'ın talebini kısmen reddederek aylık ödenecek miktarı 70 bin TL olarak belirledi. Bu karara Ahu Yağtu itiraz etti ve mahkeme onun lehine karar verdi. Böylece, Cem Yılmaz'ın aylık nafaka miktarı yeniden 10 bin dolar ödemesine karar verildi.

CEM YILMAZ'DAN NAFAKA GÖNDERMESİ

Cem Yılmaz'ın son gösterisinde ise, bu durumu espri konusu yaptığı görüldü. Ünlü komedyen, sahne performansında "Benimki nafaka değil, benimki madafaka" diyerek durumu mizahi bir şekilde dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN