5 saniyede fark eden süper zeki çıkıyor! Muzların arasındaki gizli yılanı çok az kişi fark ediyor

5 saniyede fark eden süper zeki çıkıyor! Muzların arasındaki gizli yılanı çok az kişi fark ediyor

Muzların arasına gizlenmiş olan yılanı 5 saniyede fark eden süper zeki çıkıyor. Dikkatinizi topladıktan sonra görseli odaklanıp gizli yılanı kaç saniyede bulduğunuza dikkat edin. Hadi görsele bakalım…

Optik illüzyon testleri görsel algınızı arttırırken aynı zamanda farklı bir eğlence anlayışı sağlıyor. Gözden becerilerinizi geliştirebileceğiniz gibi dikkatinizi de ölçebileceğiniz bu testi 5 saniyede tamamlayabilecek misiniz? Muzların arasına gizlenmiş 1 adet yılan bulunurken sizin kaç saniyede keşfedeceğinize gelin hep birlikte bakalım.

GİZLİ YILAN İÇİN 5 SANİYENİZ VAR

Görsel içerisinde birçok muz yer alırken bunların içerisinde gizlice size bakan bir adet yılan bulunuyor. Bilişsel fizyolojik ve gerçek görsel yanılsamalar olarak üç tür optik yanılsama yer alırken bu illüzyon testinde gözlerinizin ne kadar keskin olduğunu da ölçebilirsiniz. Şimdi görsele dikkatlice bakınız.

1…

2…

3…

4…

5…

HALA BULAMADINIZ MI?

Eğer gizli yılanı hala fark edemediyseniz Üzülmenize hiç gerek yok. görseli yeniden bakarak gizli yalanı bulmaya çalışabilir ya da en altta yer alan cevap anahtarından sonucu öğrenebilirsiniz.

Bir kez daha bakmayı deneyip yine de cevabı bulamadıysanız yanıtını sizlerle paylaşıyoruz…

CEVAP

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN