Yeşilin her tonunun ele geçirdiği topraklar! Türkiye’nin eşsiz güzelliği: Giden nefes aldığını anlıyor

Yeşilin her tonunun ele geçirdiği topraklar! Türkiye’nin eşsiz güzelliği: Giden nefes aldığını anlıyor

Biraz nefes almak isteyenlerin kafa dinleyebileceği bu yer aldığınız her nefesin hakkını veriyor. Yeşilin her tonunun ele geçirdiği o topraklar Türkiye'nin en güzel noktalarından biri oluyor. Havaların ısınması ile birlikte nerede piknik yapacağını düşünenler sakın kaçırmasın. İşte ziyaret edilmesi gereken en güzel 10 piknik alanı…

Türkiye'nin eşsiz güzelliğini içerisinde barındıran Ordu, inanılmaz peyzajları ve dikkat çeken doğasıyla piknik tutkunlarının da vazgeçilmez adresi oluyor. İster günübirlik gezilerinizde isterseniz de uzun uzadıya tatil planlarınızda görmeden dönmemeniz gereken bu yerler size tatilin hakkını veriyor. İşte ziyaret edilmesi gereken en güzel 10 piknik alanı…

persembe-sahil-yolu.jpg

Perşembe Sahil Yolu

Mavi ve yeşilin birleştiği bu yer piknik yapacaklara günün anlam ve önemini sonuna kadar yansıt.Kumbaşı istikametinde olan mana kadar uzanan sahil yolunun hemen her kilometresinde piknik yapabileceğiniz alanlar yer alıyor.

Çambaşı Yaylası

Serin yaylası ve geniş alanlarıyla piknik yapabilmek için ideal bir durak olan Çambaşı Yaylası birçok kişinin de uğrak noktası oluyor.

Ulubey Kanyonu

Türkiye'deki en derin kanyonlardan biri olarak bilinen Ulubey Kanyonu, hem manzara hem de piknik için inanılmaz bir adres oluyor.

yoroz-kent-ormani.jpg

Yoroz Kent Ormanı

Şehir merkezine yakın bir konum arıyorsanız adresiniz Yoroz Kent Ormanı olacak. Hem kolay erişim hem de doğa ile iç içe bir gün geçirmenin adresi oluyor.

Turnasuyu Vadisi

Eşsiz bitki örtüsü ve şırıl şırıl akan suyuyla Turnasuyu, huzur verici bir piknik mekanı sunar.

Keyfalan Yaylası

Yeşilin her tonuna hakim olabileceğiniz keyfalan yaylasında temiz hava ve unutulmaz bir piknik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Gaga Gölü

Manzara denildiğinde akla ilk gelen yerlerden biri olan Gaga Gölü doğa fotoğrafçıları ve piknikçilerin unutulmaz adresi oluyor.

Kabakdağı Yaylası

Panoramik dağ manzarası eşliğinde piknik yapabileceğiniz bu yer bambaşka bir deneyim sağlıyor.

Ulugöl Tabiat Parkı

Ordu'nun saklı cennetlerinden Ulugöl, etkileyici doğasıyla ziyaretçilerini ağırlıyor.

Akyazı Mahallesi Çamlık

Akyazı Mahallesi'nde yer alan çam ağaçlarının altındaki bu yer piknik yapabileceğiniz muhteşem bir mekan oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN