Yeni istila başladı! Esnaflar önce bulut sandı, gerçeği öğrenince kaçacak yer aradılar: Bir anda her yeri sardılar

Yeni istila başladı! Esnaflar önce bulut sandı, gerçeği öğrenince kaçacak yer aradılar: Bir anda her yeri sardılar

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinden gelen son görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Havaların ısınmasıyla ortaya çıkan tür her yeri sarmaya başladı. Yeni istila başladı! Tüm iş yerlerini bastılar, kimse güvende değil. Esnaflar önce bulut sandı, gerçeği öğrenince kaçacak yer aradılar. İşte insanları tehdit eden o tür...

Şanlıurfa'dan çekilen görüntüler ağızları açık bıraktı. Nereden geldiklerin belli olmayan arılar, sanayideki tüm iş yerlerini bastı. Çalışan esnaf neye uğradıklarını şaşırdı. Apar topar yetkilileri arayarak yardım istediler.

YENİ İSTİLA BAŞLADI! HER YERİ SARIP SALDIRDILAR

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. İş yerinde çalışan esnaf gökyüzünde bulut şeklinde bir karartı gördü. Yaklaşan karartıya dikkatlice bakan esnaf, binlerce bal arısının kendilerine doğru geldiğini fark etti.

yeni-proje-2024-04-26t120226-811.jpg

Arıların iş yerlerine dadanmasıyla korkan esnaf, kaçacak yer aradı. İlk önce ateş yakıp duman yaparak arıları uzaklaştırmaya çalışan esnaf, bunu başaramayınca bu defa hava tabancasıyla arılara müdahale etti. İş yerlerine hava sıkan esnaf, arıların dışarı kaçmasını sağlamaya çalıştı. Bunun da işe yaramadığını gören esnaf, bu defa tazyikli su ile arıları uzaklaştırmaya çalıştı.

BU YIL İKİNCİ KEZ TEKRARLANDI

Geçen yıl da aynı şekilde arıların baskınına uğradıklarını söyleyen sanayi esnafı Halil Ölmezler, “İş yerinde çalışırken aniden bulut şeklinde arıların geldiğini gördük. Neye uğradığımızı şaşırdık. Ondan sonra kendi imkanlarımızla, onlara da zarar vermemek için hafif bir duman yaptık. Bizi de rahatsız ettiler çünkü burada iş yapamaz olduk. Aynı şekilde geçen yıl da bunu yaşadık. Nereden geliyorlar, ne şekilde geliyorlar bilmiyorum” diye konuştu.

yeni-proje-2024-04-26t120239-901.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN