Feray Kaplan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde katledilmişti! Pusuyu fark edip çocuklarını uzaklaştırmış

Kadın cinayetleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde de durmadı. Kadın cinayetinin son halkası Feray Kaplan'ın, saldırgan eski eşi tarafından pusuya düşürüldüğü ortaya çıktı. Kaplan'ın kurulan pusuyu fark ederek çocuklarını ve annesini eve gönderdikten sonra apartman girişinde katledildiği öğrenildi. Öte yandan Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olay yerinden kaçmaya çalışan Seçkin E.'yi tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Adana'nın Çukurova ilçesinden kadın cinayeti haberi geldi. İddiaya göre, Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi’nde başhekim yardımcısı olan acil tıp uzmanı doktor Feray Balkan, Gaziantep’e kendisini ziyarete gelen annesini evine bırakmak için iki çocuğuyla birlikte Adana'ya gitti.

yeni-proje-1-003.jpg

ESKİ EŞİ TARAFINDAN PUSUYA DÜŞÜRÜLDÜ

Feray Balkan, iddiaya göre, apartmanın önüne geldiği sırada ayrıldığı Seçkin E.’nin kendisini beklediğini fark etti.

yeni-proje-4-002.jpg
Feray Kaplan

Bunun üzerine Balkan, annesi ve çocuklarını eve gönderdi, Seçkin E. ile apartman girişinde konuştu. Feray Balkan konuşmanın ardından ise Seçkin E.'nin silahlı saldırısına uğradı.

yeni-proje-2-001.jpg
Olay yeri

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Feray Balkan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

yeni-proje-3-003.jpg

Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise olay yerinden kaçmaya çalışan Seçkin E.'yi tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

yeni-proje-5.jpg

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir