Hamas Siyasi Büro lideri Haniye İsmailağa cemaatini ziyaret etti

Hamas Siyasi Büro lideri Haniye İsmailağa cemaatini ziyaret etti

Hamas Siyasi Büro lideri İsmail Haniye, İsmailağa cemaatini ziyaret etti. Haniye, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için taziyelerini iletti.

Hamas Siyasi Büro lideri İsmail Haniye, İsmailağa cemaatini ziyaret etti. Haniye, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İsmailağa cemaati lideri Hasan Kılıç nedeniyle başsağlığı diledi.

Ziyarette Kılıç'ın ölümünden sonra yeni cemaat lideri olarak duyurulan Ahmet Fikri Doğan da yer aldı.

İsmailağa cemaatinin bir önceki lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu, Hamas lideri İsmail Haniye'nin İsmailağa ziyaretini X hesabından duyurdu.

Ustaosmanoğlu'nun paylaştığı mesajda, "Hamas lideri İsmail Haniye ve beraberindeki heyetle şeyhimiz Hasan Efendi hz taziyesi için tekkemiz İsmailağa Camii'ne teşrif ettiler" diye yazdı ve ziyaretten kareler paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN