Geceleri Nüfus on binlerde! Oy kullanacak seçmen sayısı şaşırttı

Antalya'da tarihi Kaleiçi semtinde bulunan Tuzcular Mahallesi'nde 3 muhtar adayı, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde 83 seçmenin oyunu almak için yarışıyor. Geceleri on binlerce kişiyi ağırlayan mahallenin muhtarlık seçimi, ilginç bir seçim yarışı olarak dikkat çekiyor.

Antalya'da tarihi Kaleiçi semtinde bulunan Tuzcular Mahallesi'nde 83 seçmen, Selçuk Mahallesi'nde 87 seçmen, Barbaros Mahallesi'nde 124 seçmen, Kılınçarslan Mahallesi'nde toplam seçmen sayısının 600'ün altında olması dikkat çekti.

sddd.jpg

Tuzcular Mahallesi'nde muhtarlık için yarışan mevcut muhtar Uğur Çetin, 8 aza ve kendisiyle birlikte 10 oyun garanti olduğunu söyledi. Mahalle sakinleri de mevcut muhtardan memnun olduklarını ifade etti.

BATI AKDENİZ'DE 6 BİN MUHTAR ADAYI

Batı Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Nazif Alp, 913 mahallede 6 bin muhtar adayının seçimde yarıştığını belirtti. En genç muhtar adayının 22, en yaşlısının 84 yaşında olduğunu söyleyen Alp, bu seçimdeki muhtar adayı sayısının geçen seçime göre yüzde 100 arttığını ifade etti.

kkaaa.jpg

Antalya Kaleiçi'nde bulunan 4 mahallenin muhtarlık seçimi, düşük seçmen sayısına rağmen heyecanlı bir şekilde yaşanıyor. 3 muhtar adayının 83 seçmenin oyunu almak için yarıştığını seçimde sonucun ne olacağı merakla bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN