Dehşet evinde 2 gün! Borçlusunu alıkoyup darbetti

Dehşet evinde 2 gün! Borçlusunu alıkoyup darbetti

Kocaeli'de kaza yaptıkları kiralık aracın 90 bin TL'lik borcunu ödeyemeyen S.S. iki gün boyunca dehşeti yaşadı. Borçlusu olan Y.Ç. arkadaşlarıyla birlikte S.S.'yi iki gün boyunca alıkoydukları evde darp etti. S.S.'nin sol kolu ve sağ ayak bileğinde kırıklar olduğu tespit edilirken şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Korkunç olayın adresi; Kocaeli. 23 Şubat'ta S.S. (30), Y.Ç.'ye (26) borcunu ödeyemeyeceğini söyledi. İddiaya göre, bunun üzerine Y.Ç. arkadaşlarıyla birlikte S.S. bir evde alıkoydu. Y.Ç. ve arkadaşları S.S.'yi iki gün boyunca bu evde feci şekilde darp etti.

KOLU VE AYAK BİLEĞİ KIRILDI

İki günün sonunda serbest bırakılan S.S. hastaneye gitti. Yapılan tetkiklerde S.S.’nin sol kolu ve sağ ayak bileğinde kırıklıklar olduğu belirlendi. Hastane polisine haber verilmesiyle olayla ilgili inceleme başlatıldı.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Y.Ç. ile olaya karıştığı tespit edilen arkadaşları İ.T., O.G., B.K., Ö.A. ve Ö.O. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyonla yakalandı. Şüphelilerden Y.Ç., İ.T. ve Ö.O. tutuklanırken Ö.A., B.K. ve O.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ALIKOYMA, DARP, GASP

Öte yandan, S.S. polise verdiği ifadesinde, Y.Ç. ile araç kiralayıp kaza yaptıklarını ve araç kiralama firmasına 90 bin TL borçlandıklarını söyledi. Cezaevine girdiği için parayı ödeyemediğini, Y.Ç.’nin kendisini alıkoyarak para istediğini belirtti. Y.Ç.’nin S.S.’yi darp ettikten sonra cep telefonu ile üzerindeki değerli eşyaları gasp ettiği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN