Anne, 6 yaşındaki çocuğunu satanist ritüelde döve döve öldürdü

Anne, 6 yaşındaki çocuğunu satanist ritüelde döve döve öldürdü

Kolombiya'da anne ve sevgilisi, onları gizli bir altın mezara götüreceği inancıyla yaptıkları satanist ritüelde 6 yaşındaki erkek çocuğunu döve döve öldürdü. Oğlunu şeytana kurban olarak sunmak isteyen anne ve sevgilisinin vudu bebekleri ve büyü kitaplarıyla şeytani bir tarikatı yönettikleri belirlendi. Cani ikili ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Kan donduran olay Kolombiya'da yaşandı. Maximiliano Tabares isimli 6 yaşındaki erkek çocuğunun annesi Sandra Patricia Caro Perez ve erkek arkadaşı Fabian Andres Carmona Ramirez, çocuğu "kötü ruhlardan kurtarmak" için iki günlük bir ritüelde öldüresiye dövdü.

İşkenceye maruz kalan Maximiliano'nun cesedi, Segovia köyündeki gizli bir mezarda bulundu.

satanizm-2.jpg

CANİ İKİLİ ŞEYTANİ TARİKATIN YÖNETİCİLERİ ÇIKTI

T24'ün aktardığı bilgilere göre, 6 yaşındaki çocuğun annesinin ve üvey babasının, vudu bebekleri ve büyü kitapları kullanarak şeytani bir tarikatı yönettikleri ortaya çıktı. Polis soruşturması sırasında aralarında Maximiliano'nun büyükannesinin de bulunduğu tarikatla bağlantılı dört kişi daha tutuklandı.

Kolombiya'daki mahkemede cani ikili, çocuğun ölümünün onları gizli bir altın mezara götüreceğine inandıklarını söyledi.

Mart'ta duruşmaya çıkan Perez ve Ramirez, Maximiliano'ya yönelik ağırlaştırılmış işkence, cinayet ve adam kaçırma suçlarından suçlu bulundu.

satanizm.jpg

AKREP, ÇIYAN GİBİ ÖLÜ HAYVANLARI SAKLADIKLARI İKİ ŞİŞE BULUNDU

Maximilano, Eylül 2022'de ilk kez ortadan kaybolduğunda annesi onun kahvaltılık almaya gittiğini ancak eve dönmediğini iddia etmişti. Daha sonra okul müdürlerine, oğlunun o gün hasta olduğunu ve okula gelemeyeceğini söyledi.

Polis, çiftin ayrıca akrep ve çıyan gibi ölü hayvanları saklayıp alkol ve diğer sıvılarla doldurduğu iki şişenin bulunduğunu da belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN