Seyir halindeki uçakta arıza: 50 yaralı

Seyir halindeki uçakta arıza: 50 yaralı

Avustralya'nın Sidney şehrinden Yeni Zelanda'nın Auckland kentine giden LATAM Havayolları'na ait yolcu uçağında 'teknik sorun' meydana geldi. Kuvvetli sarsıntı nedeniyle en az 50 yolcu yaralandı.

Avustralya'nın Sidney şehrinden Yeni Zelanda'nın Auckland kentine giden LATAM Havayolları'na ait uçağın "yolculuk sırasında güçlü bir sarsıntıya neden olan teknik bir olay" yaşandığını bildirildi.

Reuters’ta yer alan habere göre LATAM Airlines'ın LA800 sefer sayılı Boeing 787-9 Dreamliner uçağı Auckland'a indiğinde yolcular sağlık görevlileri tarafından karşılandı. Uçağın Auckland Havaalanına indikten sonra Şili'nin Santiago kentine devam etmesi planlanıyordu.

Bir ambulans sözcüsü, yaklaşık 50 kişinin çoğunlukla hafif ve orta yaralanmalar nedeniyle olay yerinde tedavi edildiğini ve 13'ünün hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Bir hastanın durumunun ciddi olduğu belirtildi.

NZ Herald Gazetesi bir yolcunun uçuş sırasında "hızlı küçük bir düşüş" yaşadığını söylediğini aktardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN