Mali'deki otobüs kazasında can kaybı 40'a yükseldi

Mali'deki otobüs kazasında can kaybı 40'a yükseldi

Batı Afrika ülkesi Mali'de geçtiğimiz salı günü meydana gelen otobüs kazasında can kaybı arttı. Mali'den Burkina Faso'ya giden otobüsün nehir üzerindeki köprüden düşmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 40'a yükseldi

Burkina Faso hükümeti Mali'den yola çıkan otobüsün devrilmesi sonuc meydana gelen kazada can kaybının arttığını açıkladı.

Reuters’ta yer alan habere göre, bugün yapılan açıklamada Mali'nin güneyindeki Kenieba kasabası yakınlarında geçtiğimiz Salı günü meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin sayısının 40'a yükseldiği ve ölenler arasında kendi vatandaşlarının da bulunduğu belirtildi.

Mali Ulaştırma Bakanlığı ise Salı günü yaptığı açıklamada, Burkina Faso'ya giden bir otobüsün nehir üzerindeki köprüden düşmesi sonucu en az 31 kişinin hayatını kaybettiğini bildirmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN