İsviçre'de kaybolan 6 kayakçıdan acı haber

İsviçre'de kaybolan 6 kayakçıdan acı haber

İsviçre'de kayak turu sırasında kaybolan altı kayakçıdan beşinin cesedi bulundu. Altıncı kayakçı için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kayakçılar cumartesi günü kaybolmuştu.

Polis bugün yaptığı açıklamada, İsviçre'de kayak turu sırasında kaybolan beş kayakçının ölü bulunduğunu, altıncı kayakçıyı arama çalışmalarının ise devam ettiğini söyledi.

Reuters’ta yer alan habere göre beşi aynı aileden olan kayakçılar, Cumartesi günü İsviçre ile İtalya arasındaki sınırın ortasında yer alan Matterhorn Dağı yakınındaki Zermatt-Arolla yolundaki Tete Blanche Dağı civarında kaybolmuştu.

Polis, cesetlerin dün Tête Blanche bölgesinde bulunduğunu söyledi.

Polisin daha önce yaptığı açıklamaya göre kayakçılar 21 ila 58 yaşları arasındaydı. Beş kişi Valais kantonundan bir aileye aitti, altıncı kişi ise Fribourg kantonundandı.
Polis, cesedi bulunanların kimliklerini açıklamadı.

Zermatt, kayakla ünlü popüler bir dağ beldesidir ve dünyanın dört bir yanından turist çekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN