Galler Prensesi'nin fotoğrafı kargaşaya yol açtı

Galler Prensesi'nin fotoğrafı kargaşaya yol açtı

Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatından sonra sosyal medya hesabından ilk fotoğrafını yayınlamıştı. Haber ajansları servis edilen fotoğrafın üzerinde oynamalar yapıldığı gerekçesiyle fotoğrafları sistemlerinden sildi. Olayın ardından Middleton yaptığı açıklamada neden olduğu kargaşadan dolayı özür diledi.

Bir süredir sağlığı hakkında spekülasyon yapılan Galler Prensesi Kate Middleton, Anneler Günü (İngiltere'de Mart'ın ikinci pazarı kutlanıyor) için paylaşılan fotoğrafı montaj kaygılarıyla geri çekildi.

BBC'de yer alan habere göre Galler Prensi William tarafından çekilen fotoğraf, Kate Middleton'ın Ocak ayında geçirdiği ameliyattan bu yana yayınlanan ilk fotoğrafıydı ve hakkındaki söylentileri sonlandırmayı hedefliyordu. Dün paylaşılan fotoğraf ajanslar tarafından abonelerine servis edildi.

Ancak ilerleyen saatlerde Reuters, Associated Press, AFP ve Getty gibi ajanslar fotoğrafın üzerinde oynamalar yapıldığı gerekçesiyle fotoğrafları sistemlerinden sildi ve abonelere bilgi notu geçti.

Associated Press haber ajansı, “Fotoğrafı incelediğimizde, üzerinde oynanmış gibi gözüktüğünü fark ettik” dedi.

91014110-df6a-11ee-9410-0f893255c2a0.jpeg

MİDDLETON ÖZÜR DİLEDİ

Kate Middleton, Kensington Sarayı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın neden olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir Anneler Günü geçirmiştir" ifadelerini kullandı.

Kraliyet kaynaklarına göre, Galler Prensesi tarafından Kensington Sarayı sosyal medya hesabında paylaşılan fotoğrafta sadece "küçük ayarlamalar" yapıldığı yani profesyonel bir montajlama işlemi olmadığı, fotoğrafın üzerinde sadece ufak dokunuşlar yapıldığı aktarıldı.

Bu sadece kişisel bir fotoğraf değil, Prenses Kate hakkındaki spekülasyon ve komplo teorilerini durdurmaya yönelik bir paylaşım olarak değerlendiriliyordu. Ancak fotoğraf söylentilere bir cevap vermek yerine, istemeden de olsa daha fazla soruyu gündeme getirdi.

622c0430-df9f-11ee-9410-0f893255c2a0.png

Kensington Sarayı, Kate ve çocuklarının orijinal fotoğrafını yeniden paylaşmayacağını söyledi.

42 yaşındaki Galler Prensesi, Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatından sonra 13 gün boyunca hastanede kalmıştı. Buckingham Sarayı’nın sağlığıyla ilgili çok az bilgi paylaşması da söylentilere yol açmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN