Görünmezlik gerçek oluyor! Görünmezlik kalkanı olarak piyasaya sürüldü: Fiyatı ise çok uygun

Görünmezlik gerçek oluyor! Görünmezlik kalkanı olarak piyasaya sürüldü: Fiyatı ise çok uygun

Görünmezlik gerçek oluyor! Görünmezlik kalkanı olarak satışa sunuldu! Uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekti! İşte özellikleri...

Artık hayalinizdeki görünmez olma durumu gerçeğe dönüşüyor. Tüketicilere yönelik olarak geliştirilen "kişisel görünmezlik kalkanı", şimdi uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte bu ürünün özellikleri ve detayları...

GÖRÜNMEZLİK KALKANI 68 DOLARDAN SATILIYOR

gorunmezlik-1.jpg

Londra merkezli Invisibility Shield Co tarafından üretilen Görünmezlik Kalkanı 2.0, Mini, Tam ve Megashield olmak üzere farklı boyutlarda tüketicilere sunuluyor. Bu ürün, şirketin önceki Görünmezlik Kalkanı'nın yeni ve geliştirilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Tam boy Shield (kalkan) 99’a 69 cm iken Megashield 183’e 122 cm ölçülerinde. Mini ise 30,5’e 20 cm boyutlarında ve "ofis masasındaki küçük eşyalar" gibi nesneleri gizlemek için ideal bir boyuta sahip. Görünmezlik Kalkanı 2.0'ın uygun fiyatlarıyla, 68 dolara kadar Mini modellerine sahip olmak mümkün.

Görünmezlik Kalkanı, kullanıcının arkasında durduğu yüksek dereceli polikarbonattan yapılmış eğimli bir sayfadan (panelden) oluşuyor. Bu panelde, yan yana yerleştirilmiş uzun ve ince lensler bulunuyor. Kullanıcı cihazın arkasında durduğunda veya çömeldiğinde, lensler kullanıcının vücudundan yansıyan ışığı kalkanın ön yüzeyine dağıtarak görünmezlik etkisi yaratıyor.

Ancak kullanıcılar, kalkanın arkasından çevrelerini net bir şekilde göremiyor. Etrafı tamamen görebilmek için kalkanın kenarından bakmaları gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN